Facebook Pixel Να παρακαλάς να …πνιγείς για να σε σώσει! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-14 12:44:00

Να παρακαλάς να …πνιγείς για να σε σώσει! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Να παρακαλάς να …πνιγείς για να σε σώσει! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή τη φορά ο sportdog ταλαιπωρήθηκε, αλλά το ευχαριστήθηκε. Ακολούθησε σε ένα 400άρι στον στίβο την Ευγενία Γκιζέλη κι όταν είδε πως δεν την πιάνει, έκανε πως πνίγεται στην πισίνα, για να έρθει να τον σώσει. Ναυαγοσώστρια είναι το κορίτσι, κουκλάρα, παραλίγο Playmate, ολίγον …Πανάθα και σίγουρα πολλά υποσχόμενη. Απολαύστε τη…

Η Ευγενία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Μεγάλωσε στα Εξάρχεια, γι’ αυτό και έχει φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Μάλιστα, η φίλη της Χρύσα Δρακάκη, που είναι πιο φανατική βαζέλα, την τραβολογάει συχνά πυκνά στο γήπεδο, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Στο παρελθόν, η Ευγενία υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400 μέτρα και ήταν στην Εθνική ομάδα. Στα μαθητικά της χρόνια ήταν πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα στο Λύκειο, όπου έβγαινε συνεχώς πρόεδρος στο δεκαπενταμελές, ενώ ήταν και το «αλητάκι» του σχολείου.

Στα 18 της χρόνια πέρασε στην Γυμναστική Ακαδημία. Εκτός από τον στίβο, μεγάλη αγάπη της είναι το κολύμπι, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τη ναυαγοσωστική και μάλιστα έχει πάρει και πτυχίο από ιδιωτική σχολή.

Εμείς είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε το 2009, όταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, χωρίς πάντως να κατακτήσει τον τίτλο. Τουλάχιστον μπήκε στις… καρδιές μας.

Η σέξι Ευγενία γοήτευσε τον ανδρικό πληθυσμό ως η ναυαγοσώστρια της εκπομπής «Μια τρύπα στο νερό», που παρουσίαζε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο MEGA.

Βέβαια, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και με την κοινή αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε για το «ΜΑΧ» με την φίλη της Χρύσα Δρακάκη, ενώ μάγεψε με την γυμνή φωτογράφιση που έκανε στο «Playboy».

Περιστασιακά η Ευγενία ασχολείται και με το μόντελινγκ. «Είμαι σ’ ένα πρακτορείο μοντέλων, ωστόσο δεν ασχολούμαι τακτικά. Εχω κάνει λίγα πράγματα. Στη Γυμναστική Ακαδημία, άλλωστε, η παρουσία είναι υποχρεωτική. Διαφορετικά, κόβεσαι. Ασχολούμαι επίσης με το personal training, που μου αρέσει πιο πολύ. Αυτό θέλω να κάνω περισσότερο απ' όλα».

Οι άνδρες... κολάζονται όταν τη βλέπουν και εκείνη χαμογελάει τονίζοντας ότι γνωρίζει πως τους αναστατώνει: «Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες αναστατώνονται με την εμφάνισή μου, αλλά όλοι τους είναι πολύ χαριτωμένοι και ευγενικοί».

Όσον αφορά τα προσωπικά της, είναι μόνη αυτήν την περίοδο και περιμένει τον πρίγκιπά της: «Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλό παιδί, με αισθήματα και τρόπους. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξωτερική εμφάνιση, αρκεί να μου κάνει το πρώτο κλικ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν είμαι σε σχέση, είμαι πιστή και προσέχω πολύ τον σύντροφό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags