Facebook Pixel Μία ανερχόμενη… Super Star! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-16 13:28:00

Μία ανερχόμενη… Super Star! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ανερχόμενη… Super Star! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ζουμερά χείλη και υπέροχο κορμί διαθέτει η σημερινή φιλοξενούμενη του spordog. Η Αναστασία Καλτουρμίδου είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μόντελινγκ και δηλώνει ΠΑΟΚτζού!

Η Αναστασία γεννήθηκε 8 Ιουλίου του 1989 στο Καζακστάν. Ο μπαμπάς της είναι Έλληνας και η μητέρα της από την Ρωσία. Στην Ελλάδα ήρθε μόλις έγινε 2 ετών και έζησε στην Θεσσαλονίκη.

Από τα 14 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, καθώς ήταν βολεϊμπολίστρια στην ομάδα του Ευόσμου.

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση έγινε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 για τον τίτλο της Μις Γιάνγκ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Τρία χρόνια αργότερα δήλωσε συμμετοχή στα «Playmate» και αναδείχθηκε «Super Star 2008».

Στα 19 της χρόνια αποφάσισε να φωτογραφηθεί όπως την γέννησε η μαμά της για το Playboy Νοεμβρίου 2008 και πόζαρε σαν έμπειρο μοντέλο… Διαπιστώσαμε ότι διαθέτει εκρηκτικό συνδυασμό χαρακτηριστικών (ζουμερά χείλη, υπέροχο κορμί), που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί, ενώ οι δηλώσεις της ήταν φωτιά…

«Μετά τον τίτλο νιώθω περισσότερο γυναίκα. Τη βραδιά που ανακηρύχθηκα Super Star 2008 γιόρτασα κάνοντας τρελό σεξ», είχε δηλώσει η εντυπωσιακή Αναστασία, ενώ τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένη: «Για το σύντροφό μου είμαι ικανή να κάνω τα πάντα. Φροντίζω να του προσφέρω οπτικά ερεθίσματα, όπως να του χορεύω αισθησιακά ή να του κάνω στριπτίζ».

Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός, ενώ μεγάλος στόχος της είναι να γίνει ηθοποιός. Ο άντρας που θα την κατακτήσει θα πρέπει να είναι ψηλός, μελαχρινός, με καλογυμνασμένο κορμί και με χιούμορ. Είναι ρομαντική, γι’ αυτό ένα δείπνο στην παραλία κάπου εξωτικά, με λίγο κόσμο και ένα καλό κρασί θα ήταν το ιδανικό ραντεβού για εκείνη.

Η Αναστασία υποστηρίζει δύο ομάδες, τον Ηρακλή στο βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Πάντως, έχει δηλώσει ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα δεν της άρεσε και πως προτιμά να βλέπει την αγαπημένη της ομάδα από την τηλεόραση: «Μια φορά πήγα για να δω τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ξαναπάω. Δεν μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Καθόλου…».

Κάντε την να αλλάξει γνώμη, τέτοιες παρουσίες τις θέλουμε στα γήπεδα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags