Facebook Pixel Δέσποινα Βανδή: Βόλτες με σέξι σορτσάκι στη Γλυφάδα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-12-12 19:13:00

Δέσποινα Βανδή: Βόλτες με σέξι σορτσάκι στη Γλυφάδα! (ΦΩΤΟ)

Δέσποινα Βανδή: Βόλτες με σέξι σορτσάκι στη Γλυφάδα! (ΦΩΤΟ)

Κορμάρα παραμένει η γνωστή τραγουδίστρια...

Το πρόγραμμά της είναι full, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει όλα όσα την ξεκουράζουν και την ευχαριστούν. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή που παρά της επαγγελματικές υποχρεώσεις παραμένει πιστή στο πρόγραμμά της και τις καθημερινές δραστηριότητες.
 
Η συγκεκριμένη περίοδος έχει σίγουρα πολύ τρέξιμο για εκείνη, αφού πριν λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη. Η ίδια χαίρεται πολύ με τις εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα ενώ τις καθημερινές, επιστρέφει Αθήνα για να είναι κοντά στα παιδιά της και τον Ντέμη Νικολαΐδη. Μάλιστα, έχει στολίσει ήδη το σπίτι και έχει φτιάξει τα πρώτα γλυκά για τις γιορτές (δες εδώ), ενώ λατρεύει να περνά χαλαρές στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια.

 
Αυτήν τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στα νότια προάστια να κάνει τη βόλτα της και τα ψώνια της. Με casual εμφάνιση, αθλητικά παπούτσια, Tshirt και ένα σέξι μαύρο σορτσάκι, η Δέσποινα εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό -πριν πιάσουν τα μεγάλα κρύα- και βρήκε για περίπατο στη Γλυφάδα.
 
Τέλος, να σου θυμίσω, ότι αυτές τις μέρες, παράλληλα, με τις εμφανίσεις και τις όμορφες στιγμές με την οικογένεια, η Δέσποινα κυκλοφόρησε και το ολοκαίνουργιο video clip της με τίτλο “Μια ανάσα μακριά σου” (δες εδώ)...
 

Δες φωτογραφίες:









Πηγή: t-life.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags