Facebook Pixel Έξαλλος (πάλι) ο Βερύκιος λόγω... Καινούργιου και Σπυροπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-03-23 19:02:00

Έξαλλος (πάλι) ο Βερύκιος λόγω... Καινούργιου και Σπυροπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος (πάλι) ο Βερύκιος λόγω... Καινούργιου και Σπυροπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω φρενών έγινε για άλλη μια φορά ο Δήμος Βερύκιος στο «Happy» Day όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον καλημέρισε αναφερόμενη στον τρόμο και την θλίψη που επέστρεψε στην Ευρώπη μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

«Δεν σας είδα να έχετε και μεγάλη θλίψη! Από το πρωί ασχολείστε με το χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου, αν χώρισε ή δεν χώρισε!» ανέφερε ο δημοσιογράφος ο οποίος εκτός από την παρουσιάστρια του «Λόγω Tivis»… άδειασε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις φωτο με το νέο της σύντροφο που είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

«Σας παρακαλώ πολύ! Ασχοληθείτε τότε και με το γλωσσόφιλο της Κωνσταντίνας με τον γιο του εργολάβου! Μας έχετε πρήξει από χτες! Ρε πάτε καλά; Βυθίζεται η Ευρώπη κι εσείς ασχολείστε με την κλειδαρότρυπα της καθεμιάς! Άντε μπράβο πρωί πρωί! Σιγά την είδηση αν χώρισε ή δεν χώρισε η Κατερίνα! Μαζευτείτε!» συνέχισε με έντονο ύφος ο Δήμος Βερύκιος.

Από την πλευρά της η Σταματίνα απάντησε: «Έχεις τα νεύρα σου και το καταλαβαίνω, αλλά μην αδικείς και μην συμψηφίζεις! Πάντα, έχουμε μια lifestyle ενότητα που ξεφυλλίζουμε τα περιοδικά. Η Κατερίνα είναι δικό μας κορίτσι και το παίξαμε (το θέμα). Τα της Κωνσταντίνας δεν ξέρουμε αν υφίσταται η σχέση και δεν σκοπεύουμε να τα προβάλουμε! Συ είπας!»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags