Facebook Pixel Τραυματίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στον Μαραθώνιο – Δείτε την φωτογραφία!
Life
| 2016-11-13 18:13:00

Τραυματίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στον Μαραθώνιο – Δείτε την φωτογραφία!

Τραυματίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στον Μαραθώνιο – Δείτε την φωτογραφία!

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο δεν της επέτρεψε να συμμετέχει στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τρέξει στον σημερινό αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια μάλιστα, ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία για να δείξει στους followers της, το πρησμένο της πόδι.



«Μπραβο σε ολους σας! Μπραβο σε ολους οσοι βαλατε το χερακι σας στην προσπαθεια του οπαπ για κατι καλυτερο!!!! Δεν θα πω ψεματα… τελικα δεν ετρεξα τη διαδρομη των 10χιλ.. ενας τραυματισμος στον αστραγαλο στοπλαισιο της προχθεσινης προπονησης με βγαζει εκτος για λιγες εβδομαδες ( ξανα! Παλιο τραυμα βλεπετε… η τουμπα ηταν θεαματικα απολαυστικη, μου ειπαν οι περαστικοι) παρ’ ολα αυτα, κ φετος νομιζω … εγινε κατι πολυυυυ καλυτερο για τα παιδιατρικα νοσοκομεια Αγ. Κυριακου κ Αγ Σοφια!!! Κ του χρονου ακομα πιο δυνατα! #opap #katikalyterogiatapaidia», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Mπορεί να τραυματίστηκε, αυτό όμως, δεν την εμπόδισε να φορέσει τα αθλητικά παπούτσια και τις φόρμες της και να δώσει το παρών στο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags