Facebook Pixel Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε DNA της Φρόσως Κυριάκου στο τιμόνι; Όλα τα νέα δεδομένα
Life
| 2017-01-22 19:19:00

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε DNA της Φρόσως Κυριάκου στο τιμόνι; Όλα τα νέα δεδομένα

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε DNA της Φρόσως Κυριάκου στο τιμόνι; Όλα τα νέα δεδομένα

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή από τον Παντελή Παντελίδη, νέα δεδομένα έρχονται στο φως!

Δημοσίευμα της Real News αποκαλύπτει έκθεση πραγματογνωμοσύνης που υπογράφει ο Γεώργιος Φιτσιάλος, ένας από τους ειδικούς που όρισε η οικογένεια Παντελίδη για να ερευνήσουν την υπόθεση, στην οποία αναφέρεται ότι υπάρχουν ενδείξεις πως στο τιμόνι υπήρχε και γυναικείο DNA.

 

"Στις δύο από τις επτά δειγματοληψίες, που πραγματοποήθηκαν στο τιμόνι του οχήματος, η γενετική ανάλυση οδήγησε στην ανίχνευση μεικτού γενετικού προφίλ τουλάχιστον δύο ατόμων, το ένα εκ των οποίων είναι ο Παντελίδης Παντελεήμων. Με μια πιο προσεκτική ματιά στους δείκτες, παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης και αυτό το στοιχείο χρήζει περαιτέρω μελέτης" ανέφερε χαρακτηριστικά στην πραγματογνωμοσύνη.

 

Ακόμη, ο Γεώργιος Φιτσιάλος τόνισε: "Το γεγονός ότι ανιχνεύεται αποκλειστικά το γενετικό υλικό του Παντελίδη στον χώρο του συνοδηγού σε πολλές διαφορετικές δειγματοληψίες, όπως στο κάθισμα και στο σπασμένο τζάμι, αλλά κυρίως στην κουρτίνα/αερόσακο, που ανοίγει μόνο κατά τη στιγμή του ατυχήματος, άρα έρχεται σε επαφή σίγουρα με αυτό το άτομο που κάθεται στη θέση του συνοδηγού, είναι μια ισχυρή επιστημονική ένδειξη για τη θέση που κατείχε την ώρα του δυστυχήματος"

 

Με δήλωσή του στην ίδια εφημερίδα, ο κ. Φιτσιάλος επιβεβαιώνει: "Ίχνη αίματος ενός εκ των δύο θηλυκών ατόμων που επέβαιναν στο όχημα, ανιχνεύθηκαν στην πόρτα του οδηγού, ενώ στο τιμόνι ανιχνεύθηκαν γενετικά στοιχεία επιπλέον εκείνων του Παντελή Παντελίδη που είναι συμβατά με το θηλυκό αυτό άτομο, που όμως χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση, λόγω του περιορισμένου αριθμού τους".

 

Εκ των δηλώσεών του, προκύπτει ότι ο Φιτσιάλος αναφέρεται στη Φρόσω Κυριάκου, αφού για τη Μίνα Αρναούτη πρόσθεσε: "Το άλλο θηλυκό άτομο που επέβαινε στο όχημα, ανιχνεύεται αποκλειστικά στον χώρο του πίσω καθίσματος, όπου και βρισκόταν τη στιγμή του δυστυχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες".

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags