Facebook Pixel Τι είπε ο Βρύζας για την έδρα του τελικού;
Ποδόσφαιρο
| 2017-03-21 15:09:00

Τι είπε ο Βρύζας για την έδρα του τελικού;

Τι είπε ο Βρύζας για την έδρα του τελικού;

ΟΑΚΑ, ΑΕL FC Arena, Καυτανζόγλειο ή κάποια άλλη;

Μετά την κλήρωση των ημιτελικών που ανέδειξε τα ζευγάρια, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ήρθε στο προσκήνιο η συζήτηση για την έδρα του τελικού.

Πρώτη επιλογή φαντάζει το ΟΑΚΑ, όμως εξετάζονται και οι περιπτώσεις του Παγκρητίου, του ΑΕL FC Arena και του Καυτανζογλείου.

Η απόφαση για την έδρα του τελικού θα παρθεί την Πέμπτη, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας.

"Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Είναι μία κλήρωση Κυπέλλου. Παρότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, η διαδικασία παρέμεινε απλή. Αναφερόμαστε στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και περιμένουμε να δούμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, και να δούμε τις καλύτερες ομάδες στον τελικό.

Την Πέμπτη στο Συμβούλιο θα λάβουμε την απόφαση για την έδρα του τελικού. Υπάρχουν οι εναλλακτικές περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τα μέτρα ασφαλείας", υποστήριξε αρχικά ο Ζήσης Βρύζας και στη συνέχεια μίλησε για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Βελγίου και την πιθανότητα συμμετοχής του Ζέκα.

"Θα δώσουμε μία μάχη και μακάρι να την κερδίσουμε. Ο Ζέκα είναι μία επιλογή που πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, το διαδικαστικό κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τρέχουμε όλες τις διαδικασίες για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags