Facebook Pixel "Παίρνει" παίκτη σήμερα ο Παναθηναϊκός, "αυτός" είναι - Γιατί κόπηκε ο Μάξι, σκάει θέμα με Μολέδο!
| 2017-07-24 12:02:00

"Παίρνει" παίκτη σήμερα ο Παναθηναϊκός, "αυτός" είναι - Γιατί κόπηκε ο Μάξι, σκάει θέμα με Μολέδο!

"Παίρνει" παίκτη σήμερα ο Παναθηναϊκός, "αυτός" είναι - Γιατί κόπηκε ο Μάξι, σκάει θέμα με Μολέδο!

Από πότε ισχύει το θέμα Μάξι Ροντρίγκες για τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν έκανε τελικά τη μεγάλη κίνηση ο Ουζουνίδης; Τι προέκυψε με Μολέδο κι έρχεται ο μάνατζερ; Όλα εδώ με ένα κλικ.

Ο Μάξι Ροντρίγκες λοιπόν δεν ήταν... γραφτό να ντυθεί στα πράσινα, παρότι ο πολύπειρος Αργεντινός εξτρέμ δεν προέκυψε ξαφνικά στην ομάδα. Η περίπτωση του εξεταζόταν τουλάχιστον εδώ και μια βδομάδα.

Για την ακρίβεια, το θέμα είχε προχωρήσει και σε επίπεδο πρότασης στον παίκτη, καθώς είχε ήδη γίνει επαφή με τον 36χρονο άσο, προτού δημοσιοποιηθεί το ζήτημα.

Ο Ροντρίγκες δεν ήταν αρνητικός στο να έρθει στον Παναθηναϊκό, βάζοντας μάλιστα το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα, οπότε έμενε το "ΟΚ" από τον Ουζουνίδη.

Ο 49χρονος τεχνικός λοιπόν, αρχικά, δεν είχε πρόβλημα με το να έρθει ο παίκτης, καθώς λες οι πληροφορίες που είχε πάρει ήταν θετικές. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε μάθει οτι ο Αργεντινός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών κι ήταν ορεξάτος να κάνει μια ακόμη καλή σεζόν πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, γεγονός που έκανε πολύ καλή εντύπωση...

Παρ` όλα αυτά, όμως, εν τέλει η ηλικία του απεδείχθη ανυπέρβλητο εμπόδιο, αφού ο Ουζουνίδης δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο.

Ο Ροντρίγκες πάντως προοριζόταν για την κάλυψη ενός από τους δύο εξτρέμ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα έρθει ο παίκτης που θέλουν ως το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το αργότερο μέχρι το βράδυ θα έχουν αποφασίσει οι "πράσινοι" το αν θα αποκτήσουν τον εξτρέμ που επιθυμούν άμεσα.

Τέλος, όσον αφορά στον Βραζιλιάνο στόπερ, μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη, θα έρει στην Αθήνα ο μάνατζερ του για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags