20/10/17 - 23:10

Σοκαριστική αποχώρηση στο NOMADS! (BINTEO)

Δείτε ποιος παίκτης έφυγε οικειοθελώς!

Sportdog Team
Σοκαριστική αποχώρηση στο NOMADS! (BINTEO)
1.669views 0shares
TAGS

Επιβεβαιώθηκαν τελικά τα σενάρια που ήθελαν παίκτη του NOMADS να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι. Όπως εξομολογήθηκαν δημόσια οι συμπαίκτες του, προσπάθησαν πολλές φορές να τον μεταπείσουν, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Μετά και τον πρώτο γύρο του αγωνίσματος με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης και το Palawan.

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να αποδείξω τίποτα. Μόνο στον εαυτό μου ήθελα να αποδείξω. Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα δίπλα μου. Και με τη Μαντώ αν ήμουν πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει να στηρίξουμε την ομάδα. Νιώθω ότι η Νατάσα έχει πιο πολύ ανάγκη να μείνει… Η Νατάσα μου έλεγε να μην το κάνω. Και τώρα που το συζητήσαμε με ρωτούσε αν είμαι σίγουρος. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο…Μακάρι να μπει σε μία ομάδα για να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα», είπε με ειλικρίνεια ο παίκτης της Ζούγκλας.

Όπως ήταν φυσικό η συγκίνηση ήταν έντονη για όλους τους παίκτες και ιδιαίτερα για τη Νατάσα, με την οποία ο παίκτης δεν ήθελε να είναι αντίπαλος.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ