Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις από την Kαινούργιου: «Αυτές τις πλαστικές έχω κάνει – Τι άλλαξα στο στήθος μου…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-11-02 16:31:00

Αποκαλύψεις από την Kαινούργιου: «Αυτές τις πλαστικές έχω κάνει – Τι άλλαξα στο στήθος μου…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από την Kαινούργιου: «Αυτές τις πλαστικές έχω κάνει – Τι άλλαξα στο στήθος μου…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλους και για όλα μίλησε ως καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηλε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και στο «Late Night» και έδωσε... ρεσιτάλ.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να ρωτήσει την εντυπωσιακή παρουσιάστρια για όσα ακούγονται για τις πλαστικές τις επεμβάσεις, με την ίδια να απαντά χωρίς καν να διστάζει.

«Να σου πω την αλήθεια, έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου το έκανα πάνω από μία φορά γιατί είχα κάποια προβλήματα. Τη μία το μεγάλωσα και την άλλη το μίκρυνα. Έπρεπε να τα βγάλω. Να κοιμηθώ, το χω κάνει δυο φορές, αν πηγαίνω να μικροτσιμπιέμαι μπορεί να είναι περισσότερες από δύο.

Αν για μένα είναι αηδίες. Αν θέλεις να κάνεις λίγο μπότοξ ή υαλουρονικό δεν είναι κάτι. Εγώ είμαι μια γυναίκα που βάφομαι πολύ λόγω δουλειάς απ’ τα 18 μου, οπότε θα το χρειαστώ και το υαλουρονικό μου, χωρίς υπερβολές.

Τώρα αν αυτό θεωρείται –επειδή έχω προσέξει τον εαυτό μου, βγάζω τα φρύδια μου, βάφομαι πολύ ωραία, προσέχω πολύ το δέρμα μου- ότι κάθε εβδομάδα είμαι στο χειρουργείο, όχι, δεν είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων!

Επίσης, μίλησε για το καλύτερο σεξ της ζωής της, που ακόμα δεν έχει κάνει, αλλά και για την σχέση του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού.


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags