Facebook Pixel Τι δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους και το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στα social media
Life
| 2017-11-13 09:56:00

Οι πρώτες αντιδράσεις Ντέμη και Βανδή μετά τη ληστεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι πρώτες αντιδράσεις Ντέμη και Βανδή μετά τη ληστεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε στις κάμερες ο Ντέμης;

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκαν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή και δεν έκρυψαν την αγωνία που πέρασαν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην Βούλα το βράδυ της Παρασκευής και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

«Δεν μας πήραν πολλά πράματα… Δεν θέλω να πω κάτι. Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ. Μην με πιέζετε σας παρακαλώ. Δεν ήταν κάποιος μέσα. Όλα οk», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Star.

Στο μεταξύ, μέσω των social media, η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα, δημοσιεύοντας βίντεο από το κατάμεστο θέατρο όπου ανεβαίνει το Mamma Mia: 

 

Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece!Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν!Εχω μια αρχή στη ζωή μου...Όταν κανεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κανεις καλό αυτό επιστρέφει... Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου...

8,637 Likes, 175 Comments - Despina Vandi (@desp1navandi) on Instagram: "Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags