Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τραγουδίστρια που τρέλανε τον Βράνιες – «Παίζει μεγάλη μπάλα» ο άσος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-05-23 18:37:00

Η τραγουδίστρια που τρέλανε τον Βράνιες – «Παίζει μεγάλη μπάλα» ο άσος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η τραγουδίστρια που τρέλανε τον Βράνιες – «Παίζει μεγάλη μπάλα» ο άσος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ της χρονιάς σημείωσε ο Βόσνιος αμυντικός.

Μεγάλη μπάλα και εκτός γηπέδων φαίνεται πως παίζει ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα διατηρεί δεσμό με την Σέρβα τραγουδίστρια Καταρίνα Γκρούγιτς, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί για χάρη του και στην Αθήνα!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή πρόσφατα βρέθηκε σε τηλεοπτικό σόου στην πατρίδα της και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, την ρώτησαν αν προτιμά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ και εκείνη απάντησε «ΑΕΚ» και πρόσθεσε ότι «Είχα πάει στην Αθήνα για να ξεκουραστώ και με κάποιο τρόπο η ΑΕΚ μπήκε στην καρδιά μου»!

Και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Με στεναχωρεί που ο κόσμος αρχίζει να γράφει διάφορα πράγματα. Φυσικά και είμαι ευτυχισμένη. Είναι εμφανές επάνω μου». Μάλιστα, στη συνέχεια ο παρουσιαστής της έκανε δώρο τη φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του Βράνιες κι εκείνη σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις δώρο την... πιτζάμα μου, αλλά καλό είναι να έχω μια ρεζέρβα».

Δείτε την σε βίντεο και σε κάποιες… σούπερ σέξι φωτογραφίες:


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags