Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίκτρια του «Power of love» ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση ποδοσφαιριστή με τραγουδίστρια!
Life
| 2018-05-24 14:56:00

Παίκτρια του «Power of love» ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση ποδοσφαιριστή με τραγουδίστρια!

Sportdog Team
Παίκτρια του «Power of love» ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση ποδοσφαιριστή με τραγουδίστρια!

"Πικάντικο" ρεπορτάζ.

Σέξι παίκτρια του reality «Power of love» υπήρξε στο παρελθόν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση γνωστής τραγουδίστριας και ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της της εφημερίδας, η μελαχρινή παίκτρια Power of Love, πριν αποφασίσει να συμμετάσχει στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, είχε γνωρίσει έναν διάσημο και γοητευτικό ποδοσφαιριστή με διεθνείς επιτυχίες, με τον οποίο ανέπτυξαν ένα σύντομο –πλην όμως καυτό – ειδύλλιο.

Όμως ο κόσμος είναι μικρός και η φήμη για την εν λόγω ειδύλλιο δεν άργησε να φτάσει και στα αυτιά της επίσημης αγαπημένης του ποδοσφαιριστή. Όταν η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, για το «ευχάριστο διάλειμμα» στην καθημερινότητα του συντρόφου της, δεν τον χώρισε, αλλά τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Εξάλλου, ήθελε έτσι κι αλλιώς να φύγει από τη σχέση τους. 

Έτσι, σύμφωνα με την Espresso, αμέσως μόλις βρέθηκε στον δρόμο της ο επόμενος κατάλληλος σύντροφος – ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος- άρχισε παράλληλα να τον γνωρίζει καλύτερα και αφού τα βρήκαν, παράτησε τον ποδοσφαιριστή σερβίροντάς του κρύο το μενού της εκδίκησης…

ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags