Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εντυπωσιακή Ελληνίδα που... εκτόξευσε τον Ανσαριφάρντ ενόψει Μουντιάλ!
Life
| 2018-05-29 17:58:00

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα που... εκτόξευσε τον Ανσαριφάρντ ενόψει Μουντιάλ!

Sportdog Team
Η εντυπωσιακή Ελληνίδα που... εκτόξευσε τον Ανσαριφάρντ ενόψει Μουντιάλ!

Πανέτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο άσσος των Ερυθρολεύκων Καρίμ Ανσαριφάρντ και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Σοφία Καλούλη απόλαυσαν όχι μια αλλά δύο αποδράσεις εντός και εκτός συνόρων, λίγο πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας Ιράν μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου χάρισε στην αγαπημένη του ένα ταξίδι στο Παρίσι. Πέρασαν ένα ονειρεμένο τριήμερο στη ρομαντική πόλη του Φωτός, την οποία επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία. Διέμειναν στο «Hotel plaza Αthenee».

Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας περιηγήθηκαν σε όλα τα αξιοθέατα της γαλλικής πρωτεύουσας, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της πόλης από τον Πύργο του Αϊφελ, τα εκθέματα του Λούβρου, το μεγαλειώδες παλάτι στις Βερσαλλίες και ρομαντικά δείπνα αποκλειστικά για δύο.

Η έκπληξη

Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ο Καρίμ είχε ήδη ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγό του, αφού είχε σχεδιάσει κρυφά ένα ακόμη τριήμερο, αυτή τη φορά στο νησί της Μήλου. Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τη φιλοξενία του «Nefeli Suites», τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου. Νοίκιασαν μάλιστα και καραβάκι για να περάσουν απέναντι στη γραφική Κίμωλο, όπου περιηγήθηκαν για μερικές ώρες.  

Tο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί αμέσως μετά το Μουντιάλ που διεξάγεται στη Ρωσία από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου. Ο Καρίμ μετά τις ρομαντικές αποδράσεις με την αγαπημένη του, έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του το Ιράν, προκειμένου να συναντήσει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του και όλοι μαζί να φύγουν για τη Ρωσία.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ο ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στο CNN μιλώντας για τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Ιράν. Η σύντροφός του Α. Καλούλη παρέμεινε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, όπου μένουν μαζί, τόσο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στη ναυτιλιακή εταιρεία της οποίας είναι ιδιοκτήτρια, όσο και για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου τους. Βέβαια δεν θα λείψει από το πλευρό του αγαπημένου της, αφού θα παρευρεθεί στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Ρωσία, ταξιδεύοντας από τις 14 έως τις 18 Μαΐου, προκειμένου να στηρίξει τον σύντροφό της.

Πηγή: realnews

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags