Facebook Pixel Sportdog.gr | Παντρεύτηκε ο Τζαβέλλας - Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Αθηνά - Δείτε φώτο!
Life
| 2018-08-05 13:21:00

Παντρεύτηκε ο Τζαβέλλας - Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Αθηνά - Δείτε φώτο!

Sportdog Team
Παντρεύτηκε ο Τζαβέλλας - Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Αθηνά -  Δείτε φώτο!

Καλορίζικοι!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, όπως γράφει το tlife.gr. Η Μις Ελλάς 2012 διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Την όμορφη αποκάλυψη έκανε η ίδια η Αθηνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το Δημαρχείο, όπου εκείνη και ο γοητευτικός σύντροφός της επισημοποίησαν τη σχέση τους, παρουσία στενών του φίλων. Η εγκυμονούσα καλλονή έλαμπε από ευτυχία μέσα στο μπλε φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, όπου διαγραφόταν και η φουσκωμένη της κοιλίτσα, σύμφωνα με το tlife.gr.

Το νεόνυμφο ζευγάρι, μάλιστα, πρόκειται να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο, αφού όμως έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του! Η Αθηνά και ο Γιώργος περιμένουν με ανυπομονησία το μωράκι τους, το οποίο θα είναι αγόρι.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας άσσος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αλάνιασπορ έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου στην σύντροφό του, με την ίδια να επιδεικνύει το μονόπετρο με μεγάλη χαρά στα social media. Ο Γιώργος Τζαβέλλας εδώ και περίπου δύο χρόνια βρίσκεται στην Τουρκία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην ομάδα Αλανιασπόρ.

Από το πλευρό του δεν έλειψε ούτε στιγμή η αγαπημένη του, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags