Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο αυτό χρειάζεσαι για να έχεις όποια γυναίκα θέλεις
Life
| 2018-10-10 21:39:00

Μόνο αυτό χρειάζεσαι για να έχεις όποια γυναίκα θέλεις

Sportdog Team
Μόνο αυτό χρειάζεσαι για να έχεις όποια γυναίκα θέλεις

Έτσι θα γίνει... ειδικός!

Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη του blog που μου έλεγε:

«Διάβασα το δωρεάν βιβλίο σου βγήκα στο δρόμο να κάνω μια δοκιμή. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν… Μίλησα σε 5 γυναίκες αλλά καμία δεν στάθηκε να με ακούσει. Κάτι έλειπε. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να γνωρίζω γυναίκες;»

Έχω ακούσει άπειρες τέτοιες ιστορίες: «Μίλησα σε 3 γυναίκες αλλά δεν είχα επιτυχία», «Μίλησα σε 10 γυναίκες αλλά δεν πήρα κανένα τηλέφωνο», «Προσέγγισα κάποιες γυναίκες, πήρα ένα τηλέφωνο αλλά τελικά δεν ήθελε να βρεθούμε…»

Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο!

Ούτε η προσέγγιση γυναικών μαθαίνεται έτσι, ούτε θα γίνεις ποτέ καλός με τις γυναίκες αν έχεις αυτό το μυαλό! Για να γίνεις καλός στην προσέγγιση γυναικών χρειάζεσαι ΕΠΙΜΟΝΗ, πολύ επιμονή.

Αν ήταν τόσο εύκολο θα είχαμε μπουχτίσει να πηδάμε και τα κορίτσια θα περπατούσαν σαν συγκαμένα στον δρόμο.

Δεν πηδάς επειδή δεν είσαι όπως πρέπει σαν άντρας για να ελκύεις γυναίκες και επειδή δεν ξέρεις πώς να φερθείς.

Νομίζεις ότι αυτό θα αλλάξει σε μια μέρα επειδή βρήκες τα αρχι##α να μιλήσεις σε μερικές μία φορά;

Τι το στο διάολο έχεις στο μυαλό σου; Επειδή πήγες απλά και μίλησες σε μία-δύο γκόμενες νομίζεις ότι θα ξετρελαθούν από την χαρά και θα σου δώσουν το μου#ι τους στο πιάτο;

Πως έμαθα να προσεγγίζω γυναίκες

Νομίζεις ότι όταν πρωτοβγήκα έξω να γνωρίσω γυναίκες όποια προσέγγιζα μου καθόταν; Ότι έτσι απλά διαπίστωσα ότι ήμουν καλός στην προσέγγιση γυναικών;

Μαθέ λοιπόν πως δεν ήμουν και τόσο γαμάτος.

Επι δύο μήνες μιλούσα σε γυναίκες και έπαιρνα τα αρχι##α μου!

Μίλησα σε πάνω από 200 γυναίκες για να πάρω απλά το πρώτο μου αριθμό! Πρόσεξε, ένα τηλέφωνο πήρα απλά, τίποτα περισσότερο. Για να βγω το πρώτο μου ραντεβού πρέπει να είχα ξεπεράσει τις 500!

Νομίζεις πως ένιωθα ωραία αυτό το καιρό; Ότι δεν είχα άγχος; Ότι δεν ήθελα να τα παρατήσω;

Πήγαινα να μιλήσω σε κάποια και μου κοβόντουσαν τα πόδια. Πολλές φορές καθόμουν για μία ώρα και απλά κοιτούσα γυναίκες να περνάνε δίπλα μου χωρίς να έχω το κουράγιο να τις προσεγγίσω…

Άλλες φορές προσέγγιζα κάποια, κολλούσε το μυαλό μου, τις κοιτούσα σαν χαζός, δεν έλεγα τίποτα και τελικά έφευγα ντροπιασμένος.

Έβλεπα ότι ήμουν άθλιος στην προσέγγιση γυναικών.

Όμως ήμουν εκεί και πήγαινα ξανά και ξανά!

Δεν τα παράτησα, δεν είπα: «Α… δεν δουλεύει, πάμε σπίτι να βρούμε έναν πιο εύκολο τρόπο». Ήξερα ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος ούτε εύκολη λύση.

Ήμουν εκεί, κάθε μέρα στον αγώνα και προσπαθούσα ξανά και ξανά.

Είχα ΕΠΙΜΟΝΗ. Έτσι έγινα καλός στην προσέγγιση γυναικών.

Και είχα επιμονή γιατί το είχα πάρει απόφαση ότι θα επιμένω όσο χρειαστεί να μάθω αυτή τη τέχνη. Είτε χρειαστεί να προσεγγίσω 10 γυναίκες, είτε 100 είτε 100.000!

Γιατί έβλεπα τον εαυτό μου σε λίγους μήνες που θα έχω μάθει πώς να προσεγγίζω και όλες αυτές τι γυναίκες που θα μπορώ να έχω στην ζωή μου.

Μόνο αν επιμένεις αρκετά θα γίνεις καλός στην προσέγγιση γυναικών

Αν βγεις σήμερα και επιμένεις να γνωρίζεις γυναίκες και να βελτιώνεσαι σε κάθε σου προσέγγιση σου υπόσχομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα ξέρεις τι πηδάς.

Δεν ξέρω αν θα σου πάρει 10,100, ή 10.000 προσεγγίσεις αλλά θα πάρεις μάστερ στην προσέγγιση γυναικών αν δεν τα παρατήσεις και δουλεύεις μεθοδικά.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια.

Δεν σου λείπει η εμφάνιση και δεν πηδάς αυτές που θες,

Ούτε τα λεφτά,

Ούτε η τακτική,

Ούτε τα λόγια,

Ούτε θα το μάθεις σε κάποιο τσαρλατάνο που σου υπόσχεται ότι σε δύο μέρες να σου αλλάξει την ζωή επειδή θα σου μάθει την απόλυτη τακτική που κάνει όλες τις γυναίκες να λιώνουν για πάρτη σου.

Αυτά είναι παπαριές καμαρωτές για να βγάλει αυτός μεροκάματο.

Το σημαντικότερο προσόν που σου λείπει και δεν πηδάς τις γυναίκες που θέλεις είναι ότι δεν έχεις επιμονή να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα.

Φαντάσου σαν μωρό να είχες αυτή την μαλακισμένη αντίληψη που έχεις σήμερα! Θα προσπαθούσες να περπατήσεις μια-δυο-τρεις φορές και αφού έπεφτες θα έλεγες: «Α όχι, το περπάτημα δεν είναι για μένα. Δεν γίνεται να περπατήσω!»

Αν σου έλεγα ότι θα σε μάθω να οδηγείς ελικόπτερο σε δυο-τρεις μέρες θα με πίστευες;

Όχι βεβαία! Ξέρεις ότι πρέπει να ιδρώσει ο κώλος σου. Να αποκτήσεις κάποιες θεωρητικές γνώσεις πρώτα και ύστερα κάποιες ώρες πρακτικής εμπειρίας για να ξέρεις πώς να φερθείς.

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως με την προσέγγιση γυναικών είναι διαφορετικό;

Υπάρχει ο θεωρητικός οδηγός, οκ. Αλλά από εκεί και μετά πρέπει να ιδρώσει ο κώλος σου και να κάνεις κάποια χιλιόμετρα πάνω στο άθλημα. Άλλος περισσότερα, άλλος λιγότερα ανάλογα με το επίπεδό του, αλλά τα χιλιόμετρα όλοι πρέπει να τα κάνουν!

Για αυτό σου λέω… Αν έχεις επιμονή αργά η γρήγορα θα βγάλεις άκρη. Θα μπορέσεις να αποκτήσεις την γυναίκα-γυναίκες που θέλεις.

Αν δεν έχεις υπομονή όμως θα κάνεις πασαλείμματα και θα ψάχνεις για μια πιο ¨εύκολη λύση¨ ή για ¨ειδικούς του καμακιού¨ που θα σου λύσουν το πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: datingmastery.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags