Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νούμερο ένα λάθος που κάνεις όταν μία γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο
Life
| 2018-10-11 18:50:00

Το νούμερο ένα λάθος που κάνεις όταν μία γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο

Sportdog Team
Το νούμερο ένα λάθος που κάνεις όταν μία γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο

Tips για να μην την ξενερώσεις...

Πριν λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος πανικόβλητος.

Είχε γνωρίσει μια κοπέλα σε βραδινή έξοδο, περάσαν πολύ ωραία και είχαν ανταλλάξει αριθμούς να ξαναβρεθούνε. Υπήρχε όπως ένα πρόβλημα…

Την επόμενη μέρα δεν του σήκωνε το τηλέφωνο!

Την πήρε, δεν απάντησε. Την ξαναπήρε τίποτε. Την πήρε τρίτη φορά τίποτα… Της έστειλε μήνυμα και του απάντησε κοφτά ότι θα τον πάρει αυτή όταν έχει χρόνο.

Τώρα ο φίλος έχει απελπιστεί γιατί, όπως μου είπε, ταιριάζανε πολύ και είναι κρίμα να τη χάσει!

«Κρίμα να τη χάσει;», «Να χάσει τι;», σκέφτηκα. Μια άγνωστη που δεν του είναι τίποτα; Μια εικόνα που έχει κατασκευάσει μόνος του; Κάτι που δεν είχε ποτέ;

Θες να μάθεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν μια γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο;

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

Φαντάζεσαι πόσο ωραία θα ήταν αν ήσασταν μαζί.

Φαντάζεσαι πόσο καλό κορίτσι μπορεί να είναι.

Πόσο ωραίο ζευγάρι θα ήσασταν.

Πως θα ήταν αν βρισκόταν στο κρεβάτι σου γυμνή.

Ύστερα φαντάζεσαι ότι θα τα χάσεις όλα αυτά γιατί δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο.

Αμφιβάλεις αν όντως πέρασε καλά μαζί σου και αν της άρεσες. Όλα τα όνειρα που έκανες γκρεμίζονται…

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο γελοία είναι όλα αυτά που κάνεις; Σταμάτα να ονειρεύεσαι και φτιάχνεις φανταστικές ιστορίες στο μυαλό σου!

Αυτή η τακτική σε οδηγεί να αγχώνεσαι και να γίνεσαι πιεστικός. Ακόμα και αν ενδιαφέρεται η κοπέλα, θα πάψει όταν σε δει να είσαι και πιεστικός και παράξενος.
 

Οι γυναίκες δίνουν εύκολα τον αριθμό τους

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ότι σου έδωσε το αριθμό της μπορεί να σημαίνει κάτι ή να μην σημαίνει και τίποτα.

Πιστεύεις ότι το να πάρεις τον αριθμό της ήταν κατόρθωμα; Νιώθεις ότι έκανες κάτι σπουδαίο και ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτησή της;

Μπορεί να είναι αλήθεια αυτό, μπορεί όμως και όχι…

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερος να έχω και εγώ μανία με τα τηλέφωνα! Ήθελα να μαζεύω αριθμούς σε κάθε εξόδου γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι.

«Οι γυναίκες σήμερα δίνουν το τηλέφωνό τους σαν τις χαρτοπετσέτες», Μου έλεγε ένας έμπειρος μπάρμαν και μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω ποσό δίκιο είχε!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις κάνει τίποτα σπουδαίο αν απλά πήρες ένα τηλέφωνο/ Facebook.

Για την γυναίκα μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Μπορεί να το έχει δώσει σε άλλους 10 εκείνο το βράδυ ή να στο έδωσε απλά για να σε ξεφορτωθεί. Την άλλη μέρα πιθανώς να μην σε θυμάται καν!

Συγνώμη, αλλά αυτή έχει αρκετή ζήτηση…

Αν δε της έβγαλες κάποιο συναίσθημα, αν δεν της έκανες μια δυνατή εντύπωση ώστε να θέλει να σε ξαναδεί το τηλέφωνο δεν έχει αξία.  

Για να έχει αξία το τηλέφωνο/ Facebook πρέπει να την κάνεις να νιώσει κάτι δυνατό, κάτι ανώτερο από ότι της βάζει ο μέσος άντρας όταν την προσεγγίζει.

Μόνο τότε ο αριθμός που πήρες έχει αξία και θα θελήσει να σε ξαναδεί.
 

Οι βασικοί λόγοι που μια γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο είναι τρεις:

  1. Της αρέσεις μεν αλλά….

Της αρέσεις, όμως θέλει να παίξει! Να σου κάνει λίγο τη δύσκολη, να την κυνηγήσεις κ.λπ… Ειδικά οι συναισθηματικά πιο ανώριμες κοπέλες θα το κάνουν αυτό. Θα βλέπει την κλίση σου και δεν θα το σηκώνει επίτηδες.

Αν εσύ τσιμπήσεις και την πάρεις 27 φορές τις επόμενες δυο μέρες το έχεις χάσει. Βλέπει πόσο απελπισμένος είσαι και έχεις μεταμορφώσει το ενδιαφέρον της σε ξενέρα. Θερμά συγχαρητήρια!

  1. Δεν σε γουστάρει!

Δεν σε θέλει και δεν σου το σηκώνει. Προσπαθεί με ευγενικό τρόπο να στο δείξει. Θέλει να γλυτώσει τον εαυτό της και σένα από την δύσκολη στιγμή που θα το σηκώσει και θα έχετε μία αμήχανη συνομιλία.

Όταν δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο ή δεν σου απαντάει τα μηνύματα φιλαράκι απλά δεν σε γουστάρει. Αποδέξου το και προχώρα. Μην γίνεσαι τσιμπούρι και την κάνεις να βλαστημήσει τη στιγμή που σου έδωσε αυτό το καταραμένο τηλέφωνο/ Facebook!  

Η γυναίκα που ενδιαφέρετε θα επικοινωνήσει μαζί σου, δεν θέλει να σε χάσει. Θα βρει χρόνο για σένα, ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή της.

      3. Μπορεί να έπαθε κάτι (σπανίως).

Άνθρωποι είμαστε και συμβαίνουν διάφορα στη ζωή μας. Μπορεί να περνάει δύσκολη φάση και να μην έχει όρεξη πραγματικά για φλερτ αυτή τη περίοδο.

Μπορεί να την πάτησε αυτοκίνητο, μπορεί να αρρώστησε ο πατέρας της, να πέθανε η κολλητή της ή οτιδήποτε άλλο…

Το να την πιέζεις και να την παίρνεις τηλέφωνο όταν δεν είναι κατάλληλη ώρα δεν θα σε βοηθήσει περισσότερο. Δεν συμφωνείς;

Τι κάνεις όταν μια γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο

Να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση: Θα έπρεπε να σε νοιάζει τόσο εξαρχής; Δεν την ξέρεις και δεν σου είναι τίποτα.

Σκέψου το λίγο…

Έφτιαξες μια φανταστική εικόνα στο μυαλό με μια άγνωστη και έχεις και απαιτήσεις κιόλας! Μίλησες λίγα λεπτά μαζί της και έβγαλες και συμπέρασμα ότι σου κάνει…
 

Αν μια γυναίκα δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο απλά ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!!!

Τι συμβαίνει με σένα; Είσαι τόσο απελπισμένος;

Γιατί να ασχοληθείς με ένα άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται για σένα; Γίνε άντρας και στάματα να τρέχεις πίσω από γυναίκες που σε φτύνουν.

Εσένα πρέπει να κυνηγάνε οι γυναίκες και να τις φτύνεις, όχι το αντίθετο.

Ο ρυθμός που παίρνεις τηλέφωνο η στέλνεις μηνύματα πρέπει να έχει μια λογική. Είναι σαν ένα παιγνίδι τένις. Πετάς το μπαλάκι και περιμένεις να στο πετάξει πίσω ο άλλος. Δεν της πετάς μπαλάκια ασταμάτητα ενώ βλέπεις ότι η άλλη δεν ανταποκρίνεται!

Παίρνεις ένα τηλέφωνο και την αφήνεις να σε πάρει πίσω. Αν δεν σε πάρει άντε να την πάρεις ένα ακόμα μετά από δυο-τρεις μέρες αλλά ως εκεί. Αν δεν στο σηκώνει ξανά σβήνεις τον αριθμό της και δεν ασχολείσαι.

Την ξεχνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου.

Ασχολήσου με σένα ώστε να αναπτυχθείς για να είσαι ελκυστικός σε περισσότερες γυναίκες και βγες έξω να γνωρίσεις καινούριες γυναίκες.

Αν αφιέρωνες τον χρόνο που έχεις χάσει για να σκέφτεσαι γυναίκες που σε φτύνουν σε καινούριες γνωριμίες, σήμερα δεν θα ήξερες ποια να πρωτοδιαλέξεις… Ξαναδιάβασέ το.

ΠΗΓΗ: datingmastery.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags