Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός! «Νιώθω ότι θα πεταχτούν όλα έξω!» Στο όριο αποκαλύψεων παίκτρια του My style rocks (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-10-16 21:13:00

Χαμός! «Νιώθω ότι θα πεταχτούν όλα έξω!» Στο όριο αποκαλύψεων παίκτρια του My style rocks (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός! «Νιώθω ότι θα πεταχτούν όλα έξω!» Στο όριο αποκαλύψεων παίκτρια του My style rocks (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελάθηκε η Μαγγίρα: «Αυτό είναι πολύ προκλητικό για παντού»!

Δεύτερη μέρα στο My style rocks και δεύτερος ίλιγγος για τους άντρες. Η καυτή Ιουλία Ρούλα, ή Jayla όπως την φωνάζουν πήγε άλλο ένα ταξίδι με το αγόρι της, σύμφωνα με το concept, αυτή τη φορά στο Dubai. Ζέστη στο Dubai, ζέστη και στο πλατό του My style rocks, αφού όλα κρέμονταν από ένα σκοινάκι…

«Αυτά τα ρούχα ούτε σε νησί δεν μπορείς να τα βάλεις. Να τα βάλεις σε ένα νησί να χορεύεις οριεντάλ. Σε εστιατόριο έχεις πάει γενικότερα; Και θα πήγαινες έτσι με αυτή την μπλούζα που σου πέφτει; Περπάταγες και το κράταγες. Αυτό είναι πολύ προκλητικό για παντού. Είναι πάρα πολύ ανοιχτό. Αυτό είναι να φορεθεί μόνο με μαγιό. Δεν πας πουθενά έτσι», μάλωνε την παίκτρια ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Είναι στο όριο. Κάποιος που σε βλέπει… οι άντρες θα χαρούνε, εγώ νιώθω ότι θα πεταχτούν όλα έξω. Έτσι και σκιστεί το κορδονάκι, καταστροφή. Καταστροφή! Δηλαδή θα ανοίξει», είπε πολύ εύστοχα η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού το top της Ιουλίας μετά βίας στεκόταν για να καλύψει το στήθος της.



Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags