Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζευγάρι γνωρίστηκε online, παντρεύτηκε στο 1o ραντεβού και ζει με τους 2 πρώην της γυναίκας (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-02-22 17:15:00

Ζευγάρι γνωρίστηκε online, παντρεύτηκε στο 1o ραντεβού και ζει με τους 2 πρώην της γυναίκας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ζευγάρι γνωρίστηκε online, παντρεύτηκε στο 1o ραντεβού και ζει με τους 2 πρώην της γυναίκας (ΦΩΤΟ)

Και οι τρεις (πρώην και νυν) έχουν το ίδιο όνομα!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, δύο Βρετανοί που γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο και παντρεύτηκαν στο πρώτο τους ραντεβού τα Χριστούγεννα, αποκάλυψαν ότι είναι ακόμα μαζί και μάλιστα ζουν με τους δύο πρώην της γυναίκας.

Η Σάρα Έντουαρντς παντρεύτηκε τον σύζυγό της και πατέρα δύο παιδιών, Πολ, στο Λας Βέγκας ανήμερα των Χριστουγέννων μετά το πρώτο τους ραντεβού. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών.

 

 

Μάλιστα η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού ήταν στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ λίγες ώρες μετά ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας, όπου και παντρεύτηκαν.
 

 

Το ζευγάρι

Η 34χρονη Σάρα, ομολογεί ότι ο έγγαμος βίος ξεκίνησε με αρκετό άγχος, καθώς οι νεόνυμφοι έπρεπε να μετακομίσουν στο σπίτι, όπου η 34χρονη γυναίκα μοιραζόταν με τους δύο πρώην της.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 34χρονη, το ζευγάρι θα συνεχίσει να μένει με τους δύο πρώην μέχρι το σπίτι να μπορέσει να πουληθεί και τελικά να μετακομίσουν σε έναν δικό τους χώρο.

Μιλώντας στη MailOnline από το σπίτι της στο Κεντ της Βρετανίας, η 34χρονη Σάρα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε την επέτειό των δύο μηνών μας».
 



Η ίδια παραδέχεται ότι ο έγγαμος βίος ξεκίνησε δύσκολα, λέγοντας:

«Έπρεπε να ξεκινήσουμε την κοινή μας ζωή, μετακομίζοντας στο σπίτι που μοιράζομαι με τον πρώην μου μέχρι να βρεθεί κάποιος να το πουλήσουμε και μετά να μπορέσουμε να νοικιάσουμε κάπου αλλού» και συνεχίζει περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα:

«Στο σπίτι που ζω με τον πρώην μου, ζει και ένας άλλος πρώην μου, ο οποίος είναι πια και ο καλύτερος μου φίλος. Και όλοι (πρώην και νυν) έχουν το ίδιο όμομα.. "Πολ"!»

Η 34χρονη Σάρα, εξηγεί ότι αυτή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον σύζυγό της, ο οποίος ζηλεύει αρκετά, ενώ καταλήγει ότι αυτή η ζήλεια οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του συζύγου της, τον παράτησε για κάποιον άλλο.

«Ήξερα ότι ο Πολ ήταν ζηλιάρης και δεν είχε αυτοπεποίθηση πριν συναντηθούμε. Αλλά κανείς από μας δεν ήξερε ότι αυτό θα μας δημιουργούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα» και προσθέτει:

«Αυτό είναι κάτι που θέλει συνεχώς συζήτηση, αλλά νομίζω ότι πιθανότατα χρειάζεται και βοήθεια από κάποιον ειδικό για να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση».

Μάλιστα η 34χρονη Σάρα αναγκάστηκε να παραδεχτεί στον νέο της σύντροφο ότι είναι λάτρης των kinky πάρτι, όταν ο Πολ είδε παλιές της φωτογραφίες που συμμετείχε σε τέτοιου είδους πάρτι, κάτι που αρχίκα, τουλάχιστον, δεν του άρεσε καθόλου.
 

 



Η ίδια καταλήγει ότι κανείς από τους οικείους της δεν στήριξαν την απόφαση της να παντρευτεί κάποιον από το πρώτο ραντεβού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλοι μου γύρισαν την πλάτη», ενώ ανέφερε ότι ευελπιστεί στο μέλλον τα πράγματα να καλυτερέψουν.
 

 

 


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags