Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βουτηγμένος» στα χρέη πασίγνωστος τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή... (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-08-14 23:53:00

«Βουτηγμένος» στα χρέη πασίγνωστος τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
 «Βουτηγμένος» στα χρέη πασίγνωστος τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή... (ΦΩΤΟ)

Πώς θα μοιραστεί η περιουσία του.

Τον Μάρτιο, ο καλλιτεχνικός κόσμος «πάγωσε» στην είδηση πως ο τραγουδιστής των Prodigy, βρέθηκε κρεμασμένος στην έπαυλη του στο Έσεξ.

Η νεκροτομή και οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι πριν, ο Κιθ Φλιντ, βάλει τέλος στην ζωή του είχε καταναλώσει αλκοόλ, κοκαΐνη και κωδεΐνη.

Η αυτοκτονία του τραγουδιστή των Prodigy απασχόλησε τα διεθνή Μέσα, και κυρίως τον Βρετανικό Τύπο.

Ο τραγουδιστής έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 49 ετών ενώ όπως αναφέρει η Daily Mail τα χρέη του ξεπερνούσαν τα 7,3 εκατομμύρια λίρες.

Μέρος των οφειλών του ήταν προς την Εφορία, ενώ η συνολική περιουσία του καλλιτέχνη έφτανε τις 11,6 εκατ. λίρες, όταν αυτοκτόνησε. Μάλιστα ο Κιθ Φλιντ κέρδισε τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερες από 1,5 εκατ. λίρες.

Ο τραγουδιστής πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ είχε προσφάτως χωρίσει από τη Γιαπωνέζα σύζυγό του Mayumi και αναγκάστηκε να βγάλει «στο σφυρί» το σπίτι όπου ζούσαν τις παραμονές του θανάτου του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο χωρισμός του με τη Mayumi τον κλόνισε ιδιαιτέρως. Σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξή του, όταν γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του και αποφάσισαν να μείνουν μαζί, δεσμεύτηκε να κόψει τις καταχρήσεις.

Τα στοιχεία αυτά έγιναν γνωστά καθώς η υπηρεσία επικύρωσης των διαθηκών ανακοίνωσε ότι η περιουσία που θα μοιραστούν οι κληρονόμοι του 49χρονου ανέρχεται περίπου στα 5 εκατομμύρια λίρες.

Τα υπόλοιπα χρήματα του συνόλου της περιουσίας του θα πάνε για την ικανοποίηση των πιστωτών του και για την εξόφληση της εφορίας.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags