Facebook Pixel Sportdog.gr | Λαμπερά εγκαίνια οδοντιατρείου στο Κολωνάκι
Life
| 2019-10-17 06:54:00

Λαμπερά εγκαίνια οδοντιατρείου στο Κολωνάκι

Sportdog Team
Λαμπερά εγκαίνια οδοντιατρείου στο Κολωνάκι

Mε μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του οδοντιατρείου της εταιρείας «Dental Wellness», των Δημήτρη Κολοβoύ και Δημήτρη Πάλλη, στην περιοχή του Κολωνακίου 

Mε μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του οδοντιατρείου της εταιρείας «Dental Wellness», των Δημήτρη Κολοβoύ και Δημήτρη Πάλλη, στην περιοχή του Κολωνακίου (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 63, 1ος όροφος). Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό, πολιτικό καθώς και καλλιτεχνικό χώρο.

Οι οδοντίατροι, Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Πάλλης, ύστερα από μία δεκαετία κοινής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης μέχρι και την ολοκλήρωση της κλινικής τους ειδίκευσης στην Οδοντική Προσθετική και Εμφυτευματολογία, ίδρυσαν την εταιρεία «Dental Wellness». Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλο το εύρος της οδοντιατρικής επιστήμης, με έμφαση στην οδοντική προσθετική, τα οδοντικά εμφυτεύματα και την αισθητική οδοντιατρική.

Η «Dental Wellness» είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά μέσα, ώστε να παρέχει θεραπείες υψηλού επιπέδου, σε ένα ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον πάντα με γνώμονα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags