23/10/19 - 01:31

Ποια fashion blogger συναντήσαμε σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων

Στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου aka Shoprano

Sportdog Team
Ποια fashion blogger συναντήσαμε σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων
182views 0shares

Στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου aka Shoprano, για αγορές στα αγαπημένα της καταστήματα.

Το Athens Metro Mall, με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόση μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Εξωτερική άποψη του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου aka Shoprano, για αγορές στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ