Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκδρομή στα χιόνια τα Χριστούγεννα!Τι ρούχα να πάρω μαζί μου;
Life
| 2019-12-04 09:30:00

Εκδρομή στα χιόνια τα Χριστούγεννα!Τι ρούχα να πάρω μαζί μου;

Sportdog Team
Εκδρομή στα χιόνια τα Χριστούγεννα!Τι ρούχα να πάρω μαζί μου;

Είναι όλα έτοιμα για την εκδρομή στα χιόνια, εισιτήρια, ξενοδοχεία, όλα κομπλέ! 

Είναι όλα έτοιμα για την εκδρομή στα χιόνια, εισιτήρια, ξενοδοχεία, όλα κομπλέ! Οπότε, ήρθε η ώρα σιγά-σιγά, να δεις τι ρούχα θα πάρεις μαζί σου, για να μη τρέχεις τελευταία στιγμή να βρεις τα απαραίτητα!

Με τις εκπτώσεις που προηγήθηκαν ίσως ανανέωσες λίγο ή πολύ την γκαρνταρόμπα σου, οπότε έχεις μια εικόνα για τα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που θα πάρεις μαζί σου!

Ετοιμάζεις εκδρομή στα χιόνια και η βαλίτσα σου δεν κλείνει;

Φέτος,φρόντισε να είσαι αρκετά προετοιμασμένη, ώστε η βαλίτσα σου τελικά να κλείσει! Όχι, δε θα πάρεις μεγαλύτερη βαλίτσα (!) Απλώς αυτή τη φορά θα της φορτώσεις μόνο τα απαραίτητα! Άλλωστε, πόσα ρούχα σκοπεύεις να βάλεις μέσα σε τέσσερις μέρες;

Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ, είναι να σκεφτείς πιθανά outfits, σύμφωνα με τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει στο ταξίδι σας. Για παράδειγμα, θα είστε όλη μέρα σε ένα σαλέ; Εστίασε σε άνετα και ζεστά ρούχα! Θα «οργώσετε» όλες τις πίστες του βουνού; Μη ξεχάσεις τα ισοθερμικά σου και γενικότερα ειδικά ρούχα για σκι! Θα τριγυρίζετε στις πλατείες για φαγητό και καφέ; Ένα casual ντύσιμο είναι απαραίτητο και μπορείς να δεις αρκετες ιδέες και στο rovo.gr! Θα επισκεφτείτε μουσεία κι άλλα αξιοθέατα; Φρόντισε να έχεις χαμηλά παπούτσια, για να μη κουραστείς γρήγορα!

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, η εκδρομή στα χιόνια προϋποθέτει άνετα και βολικά ρούχα, τα οποία μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς συνδυασμούς. Έτσι, για παράδειγμα, με ένα basic κολάν μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά καθημερινά look που στέκονται σε αρκετές περιπτώσεις, οπότε δε θα χρειαστεί η βαλίτσα να γεμίσει με πολλά παντελόνια!

Εκδρομή στα χιόνια με 3 πουλόβερ!

Δηλαδή, όσες περίπου θα είναι και οι μέρες του ταξιδιού σου! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στηρίξεις τα σύνολά σου σε δυο παντελόνια( ένα κολάν κι ένα τζιν) και να εναλλάσσεις κάθε μέρα με μια από τις στιλάτες γυναικείες μπλούζες.

Σου προτείνουμε μια απο τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες μπλούζες  με φουσκωτά μανίκια, το οποίο είναι διαθέσιμο στο online shop μας σε λευκό, κόκκινο, μπλε και χακί και σίγουρα θα σε βοηθήσει να πετυχεις μοναδικά look στην εκδρομή σου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags