Facebook Pixel Η φάρσα, ο αποχαιρετισμός και τα μάτια σας...22! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2013-11-20 21:50:00

Η φάρσα, ο αποχαιρετισμός και τα μάτια σας...22! (ΦΩΤΟ)

Η φάρσα, ο αποχαιρετισμός και τα μάτια σας...22! (ΦΩΤΟ)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου καταγράφει τις εντυπώσεις της από μία πετυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε ένα κλείσιμο... όλα τα λεφτά και πλέον κατηφορίζει Αθήνα.

Το προηγούμενο Σάββατο (16 Νοεμβρίου) “κλείσαμε” μία πολύ πετυχημένη σεζόν στο Fix Live στη Θεσσαλονίκη, παρά με τον Πάνο Κιάμο και τους Going Through. Την τελευταία μας βραδιά την απολαύσαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, όπως και ο κόσμος φυσικά. Λέγεται πως στα... κλεισίματα της νυχτερινής ζωής επιτρέπονται όλα. Τον τελευταίο καιρό έχει χαλαρώσει αυτό το... έθιμο. Εμείς όμως κάτι κάναμε...


Το... ντεσού της βραδιάς ήταν η φάρσα που σκάρωσα στον Nivo. Σε ένα σημείο της βραδιάς που τραγουδάμε μαζί, εγώ αντί για τον εαυτό μου, τού έστειλα τη μασκότ της παρέας, του οποίου την εμφάνιση επιμελήθηκα προσωπικά (τον έβαψα και του φόρεσα περούκα), ενώ η φωνή μου ακουγόταν από το backstage.





Περιττό να σας πω ότι έγινε χαμός! Ο Κιάμος μάγεψε τον κόσμο. Μάλιστα ο Πάνος δεχόταν σφηνάκια, τα οποία έπινε στην υγειά των θαμώνων! Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο closing και ένας ωραίος αποχαιρετισμός στον Νίκο Βουρλιώτη και της Family. Είμαι σίγουρη ότι θα συναντηθούν οι δρόμοι μας μουσικά στο μέλλον. Πλέον κατεβαίνουμε Αθήνα, όπου σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουμε στο “Club 22” με το ίδιο σχήμα, με τη διαφορά ότι τη θέση των Going Through θα πάρουν οι Vegas. Όπως καταλαβαίνετε τρέχουμε και έχω πολύ άγχος για την πρεμιέρα που είναι την Πέμπτη (21/11). Σας περιμένω όλους.


Στο τέλος του κειμένου έχω επισυνάψει για τους αναγνώστες του sportdog φωτογραφίες από τη βραδιά με όλο το τιμ.







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags