Facebook Pixel «Χωρίζουν» Βανδή-Σφακιανάκης για τη Χρυσή Αυγή
Life
| 2013-11-22 17:32:00

«Χωρίζουν» Βανδή-Σφακιανάκης για τη Χρυσή Αυγή

«Χωρίζουν» Βανδή-Σφακιανάκης για τη Χρυσή Αυγή

Οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο τραγουδιστής του «κόστισαν» τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ήταν ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σχήματα του φετινού χειμώνα, μιας και ο Νότης Σφακιανάκης και η Δέσποινα Βανδή αναμενόταν να ενώσουν ξανά τις φωνές τους.

Μετά από 16 χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες είχαν αποφασίσει να μοιραστούν τη σκηνή του «Έναστρον» και μερικά βράδια της εβδομάδας τους, διασκεδάζοντας το αθηναϊκό κοινό με τις επιτυχίες τους.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα, η φωτογράφηση για την αφίσα ήταν έτοιμη και είχε ήδη «κρεμαστεί» στους δρόμους της πρωτεύουσας, η συνεργασία της Δέσποινας Βανδής και του Νότη Σφακιανάκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο κενό.

Αφορμή για αυτή την εξέλιξη ήταν οι προκλητικές – κατά πολλούς – δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Νότης Σφακιανάκης στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην «Αθηναΐδα» για να καλύψουν την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του τραγουδιστή. Ο Νότης Σφακιανάκης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη στήριξή του στη Χρυσή Αυγή, τη νοσταλγία για την εποχή της χούντας, ενώ δήλωσε και ότι όσοι τραγουδιστές συμμετέχουν σε talent shows είναι τραγικοί. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι φήμες θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να είναι ένα από τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής του νέου talent show του ΑΝΤ1, «The Voice».

Εντός της ημέρας αναμένεται και επισήμως η θέση της τραγουδίστριας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags