Facebook Pixel Η Κοκκίνου τρελαίνει τα μαθηματικά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-11-30 18:10:00

Η Κοκκίνου τρελαίνει τα μαθηματικά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κοκκίνου τρελαίνει τα μαθηματικά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι στιγμής πιστέυαμε ότι ο χρόνος και το πόσο σέξι είναι μία γυναίκα είναι δύο ποσά αντιστρόφως ανάλογα. Η Έλλη Κοκκίνου όμως μας απέδειξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα...

[Αντιστρόφως ανάλογα ποσά ονομάζονται δύο μεγέθη στα οποία όταν αυξάνεται το ένα κατά μια συγκεκριμένη ποσότητα το άλλο μειώνεται κατά μία άλλη, πάλι συγκεκριμένη, ποσότητα]. Όμως, ήρθε η Έλλη Κοκκίνου να μας τα αλλάξει όλα. Αυτή η γυναίκα, αυτό το πρότυπο θηλυκού, ήρθε και, με καθαρά μαθηματικούς τύπους, μας αποδεικνύει ότι όσο περνούν τα χρόνια, ο δείκτης του σεξαπίλ της ανεβαίνει σε μεγέθη μη μετρήσιμα.

 

Η Έλλη απο μικρή ήταν εντυπωσιακή. Θυμάμαι μία φωτογράφιση στο Nitro όπου φόραγε ένα στενό φόρεμα και διαγραφόταν η σιλουέτα της. Εκεί είχα διαβάσει νομίζω και για τα λόγια θαυμασμού του Νίκου Καρβέλα για το στήθος της όταν την είχε δει σε νεαρή ηλικία.

 

Από τότε η Έλλη όχι μόνο κατάφερε να μην χάσει τη θέση που με μιας κέρδισε στην καρδιά μου, αλλά συνέχισε να αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί παράλληλα να είναι κομψή αλλά και αδιανόητα σέξι πάνω στην πίστα. 

 

Ο καιρός περνούσε και το σεξαπίλ της Έλλης αντί να μειώνεται, συνεχώς αυξανόταν. Ανέβαινε επίπεδο μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με το μήνα. Ταβάνι έπιασε φέτος το καλοκαίρι όταν η Έλλη άρχισε να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες και στο instagram.

 

Όχι, πες μου: Eίχες παρατηρήσει εσύ τόσο καιρό πόσο σέξι είναι η Έλλη όταν είναι εντελώς φυσική και αμακιγιάριστη; Γιατί σε κάτι τέτοιες φωτογραφίες είναι που φαίνονται αυτά.

 

Και μετά, αφού έχω πείσει τον εαυτό μου ότι η Έλλη αποτελεί πραγματικά φαινόμενο στον τομέα "σέξι γυναίκες", φτάνω μία μέρα του Ιουλίου στο γραφείο και μου λένε  «Είδες τη νέα φωτογράφιση της Έλλης;». Ανοίγω, ξεφυλλίζω γρήγορα για να φτάσω στη σελίδα τη σωστή και πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία.

 

Εκείνη την ώρα χιλιάδες ουσίες κατέκλυσαν τις υποδοχές του εγκεφάλου μου. Σεροτονίνη, ντοπαμίνη, ενδορφίνη και άλλες τέτοιες ουσίες απόλυτης ευτυχίας.

 

Και τότε κατάλαβα ότι ο Αϊνστάιν είχε κάνει λάθος: Eκτός από τη βλακεία και το σύμπαν, υπάρχει και κάτι άλλο άπειρο: Ο πόθος που μπορεί να προκαλέσει μια γυναίκα σε έναν άνδρα.

 

Και όλα αυτά, να σου θυμίσω, από μία γυναίκα η οποία είναι και μάνα. Και, τα έχουμε πει αυτά για τις μάνες και το πόσο διαφορετικά τις έχουμε στο μυαλό μας. Μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα νέο άνθρωπο ανεβαίνει ρε παιδί μου αυτόματα level στη συνείδησή σου. Κερδίζει έδαφος και εκτίμηση.

 

 

ΥΓ:  Με κείνα και με τ' άλλα, η Έλλη έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μας μάθει μαθηματιικά: Στο σημερινό μάθημα είδαμε τι είναι τα αντιστρόφως ανάλογα ποσά, ποια είναι η γεωμετρική πρόοδος και ότι το άπειρο είναι μη μετρήσιμο. Stay tuned για το επόμενο.

 

ΥΓ2: Μέχρι το επόμενο όμως μάθημα, δες το τελευταίο της απίστευτα σέξι video clip:

 

 




Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags