02/01/14 - 14:50

Αποκάλυψη σοκ από τη Σίσσυ Χρηστίδου!

"Από μικρή πάσχω από..."

Αποκάλυψη σοκ από τη Σίσσυ Χρηστίδου!
58.927views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Από υποθυρεοειδισμό πάσχει η Σίσσυ Χρηστίδου… όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Prevention» γεγονός που τη δυσκόλεψε να χάσει κιλά. «Από μικρή πάσχω από υποθυρεοειδισμό κι έτσι ήταν δύσκολο να απαλλαχθώ από τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η Μαρία Ψωμά, με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, με βοήθησε να επανέλθω στα κιλά που ήμουν πριν από τη γέννα. Πάντα είμαι δύο κιλά πάνω ή δύο κάτω από το συνηθισμένο βάρος μου. Προσπαθώ να προσέχω, χωρίς όμως να κάνω υπερβολές. Απλώς, όταν νιώσω ότι ξεφεύγω, θα κάνω πιο προσεκτική διατροφή για μερικές μέρες.

Συνήθως τρώω ό,τι μαγειρεύω για την οικογένειά μου, δηλαδή όσπρια, κρέας, λαδερά κλπ. Νομίζω ότι, αν ακολουθείς την ίδια διατροφή με το παιδί σου, είσαι σε πολύ καλό δρόμο, γιατί αυτή είναι η πιο ισορροπημένη. Η μόνη άσκηση που κάνω είναι οι επισκέψεις σε πάρκα και παιδότοπους», εξήγησε. Όσον αφορά για το αν βλέπει το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο η ίδια αναφέρει πως είναι αισιόδοξη. «Ήμουν πάντα από τους ανθρώπους που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Θεωρώ βέβαια πως είμαι όντως πολύ ευνοημένη από την τύχη και όσα είχα ονειρευτεί στη ζωή μου, ο Θεός μου τα έδωσε απλόχερα!

Αλλά και στις δυσκολίες που μου παρουσιάστηκαν κρατούσα τα θετικά στοιχεία και παρέμενα πάντα αισιόδοξη και χαμογελαστή». Για εκείνη ευτυχία σημαίνει στιγμές με πρωταγωνιστές την οικογένειά της. «Η ευτυχία είναι στιγμές. Συνήθως, οι στιγμές της δικής μου ευτυχίας είναι κλεισμένες στους τέσσερις τοίχους κι έχουν φυσικά, πρωταγωνιστές τα αγόρια μου».

Πηγή: to-mati.net