Facebook Pixel Πού ...πέταξαν Βίσση και Μενεγάκη; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-02-27 16:51:00

Πού ...πέταξαν Βίσση και Μενεγάκη; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πού ...πέταξαν Βίσση και Μενεγάκη; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στην είσοδο υπήρχε κόκκινο χαλί. Μέσα υπήρχαν ...ιπτάμενα. Χαλιά, αεροπλάνα, κέφια! Οι παρόντες μιλούσαν για "το πάρτι της χρονιάς". Δεν είχαν κι άδικο. Ποια ήταν η οικοδέσποινα;

Μα, η AirFastTickets φυσικά! Με τον sportdog επίτιμο προσκεκλημένο, πανταχού παρόντα και με τη μουσούδα του λαγωνικού να ακολουθεί από κοντά τα μεγάλα ονόματα που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το κορυφαίο πάρτι που διοργάνωσαν η AirFastTickets και ο ιδρυτής και πρόεδρός της, Νίκος Κοκλώνης, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Μιας πίτας ...παγκόσμιας, καθώς ξεκίνησε από την Αθήνα και κομμάτια της έφτασαν μέχρι τη Νέα Υόρκη, τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη, σε όλες τις πόλεις που έχει γραφεία η εταιρία δηλαδή!

Ψυχή του πάρτι ήταν αναμφισβήτητα η Άννα Βίσση με την απίθανη live εμφάνισή της στην πίστα που είχε στήσει η AirFastTickets στα εντυπωσιακά γραφεία της στον Πειραιά. Η σπουδαία τραγουδίστρια φούντωσε το κέφι με την αστείρευτη διάθεσή της και την αειθαλή ...φωνάρα της, η οποία μας χάρισε παλιές και νεότερες επιτυχίες της. Η "Αννούλα" του κοινού έγινε ένα με τους πολυπληθείς καλεσμένους της AirFastTickets, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί της, πριν και μετά τις ..."Δώδεκα".

Με την παρουσία της έλαμψε και η -πάντα εκθαμβωτική- Ελένη Μενεγάκη, μέσα σε ένα υπέροχο μπλε-μοβ φόρεμα, ενώ από το σημαντικό κοσμικό γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείψουν αρκετά ακόμα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και της showbiz γενικότερα. Αν, για παράδειγμα, από τον ALPHA δήλωσε παρουσία η λαμπερή Ελένη, με τους συνεργάτες της, Κατερίνα Ζαρίφη και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, καθώς και η Μαρία Ηλιάκη, από το MEGA ήταν εκεί ο Πέτρος Κωστόπουλος, από τον ANT1 η Ναταλία Γερμανού, από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Ευαγγελάτος κ.ά.

Εντύπωση έκαναν οι πάντα ξεχωριστές στιλιστικές επιλογές του Λάκη Γαβαλά (ειδικά το χτενάκι που συγκρατούσε τα ατίθασα, δίχρωμα μαλλιά του), το μοναδικό γκρι -εννοείται λαμέ- κοστούμι του Γιάννη Φλωρινιώτη (έδωσε το "παρών" μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Αννούλα) και ο μοναδικός "αέρας" του κομμωτή των σταρ, Τρύφωνα Σαμαρά.

Παρούσα ήταν και η αγαπημένη "Ζουμπουλία" του "Παρά Πέντε", Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όπως και οι Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Χατζίδου, Γιώργος Σατσίδης, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία η Άννα Βίσση ανέβασε στην πίστα τον βετεράνο κονφερασιέ, Κώστα Βενετσάνο, υπενθυμίζοντας μια σκηνή από το ξεκίνημα της καριέρας της, "όταν ήμουν ...δωδεκάμισι χρονών"!

Ευχαριστούμε πολύ την AirFastTickets και ευχόμαστε ...πάντα τέτοια και καλύτερα!

Απολαύστε κι εσείς στιγμές από το κορυφαίο πάρτι, στο βίντεο και τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το θέμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags