Facebook Pixel Το «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-03-14 21:54:00

Το «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας! (ΦΩΤΟ)

Το «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας! (ΦΩΤΟ)

Η Πετρούλα επαναπροσδιορίζει τον όρο «ημερολόγιο» με τον πιο καυτό τρόπο που έχεις φανταστεί.

Από μικρός είχα ένα τεράστιο πρόβλημα. Ξέχναγα πολύ ημερομηνίες. Δεν θυμόμουν ποτέ γενέθλια, επετείους και άλλα σημαντικά γεγονότα. Σίγουρα κι εσύ έχεις το ίδιο πρόβλημα ή ξέρεις κάποιον που το έχει. Γι' αυτό ήρθε η Πετρούλα, για να μας δώσει 12 λόγους να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπαμε το ημερολόγιο μέχρι τώρα. Ακουλουθούν οι 5 από τους 12:

 

Ο Γενάρης σημαίνει ανοιχτά πόδια Πετρούλας. Αυτό. Τίποτα άλλο. Τώρα θυμήσου ότι κάπου αυτό τον μήνα είναι τα γενέθλια του κολλητού σου. 

 

Τον Μάρτη έχουμε sideboob. Βασικά κανονικό boob έχουμε, αλλά ας πουμε ότι αυτό τον μήνα πρέπει να θυμηθείς την επέτειό με την κοπέλα σου. 

 

Αύγουστος = η Πετρούλα υγρή στο μπάνιο. Τώρα θυμήσου να πας διακοπές γιατί τις έχεις πληρώσει. 

 

Ποδάρες, boobάρες, και όλα στην πιο μαξιμαλιστική τους εκδοχή. Είναι Σεπτέμβριος και η Πετρούλα είναι τουμπανάρα. Εσύ μην ξεχάσεις ότι αυτόν τον μήνα πρέπει να πληρώσεις κάτι λογαριασμούς. 

 

Τον Δεκέμβρη η Πετρούλα είναι γυμνή και μούσκεμα (στον ιδρώτα βρε) στη σάουνα. Εσύ θυμήσου ότι αυτό το μήνα έχουμε Χριστούγεννα. 

 

Αν θέλεις να δεις και τους υπόλοιπους καυτούς λόγους για να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί ημερολογίων, τρέχα στο περίπτερο και αγόρασε τώρα το PLAYBOΥ Μαρτίου. Μαζί θα βρεις ένα dvd απο τα παρασκήνια των λήψεων αλλα και ενα cd με 15 super dance hits.

Πηγή: yupiii.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags