Facebook Pixel Οι επώνυμοι στις εκλογές: Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι... κλαίνε;
Life
| 2014-05-19 17:21:00

Οι επώνυμοι στις εκλογές: Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι... κλαίνε;

Οι επώνυμοι στις εκλογές: Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι... κλαίνε;

Άρωμα… επωνύμων είχαν οι φετινές δημοτικές εκλογές, καθώς πολλοί ήταν από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο που διεκδικούσαν μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ποιοι όμως είναι με το χαμόγελο στα χείλη για τους συνδυασούς που συμμετέχουν και ποιοι έφαγαν "άκυρο";

Εκτός από τον Ηλία Ψινάκη και τον Απόστολο Γκλέτσο που αναδείχθηκαν δήμαρχοι από τον πρώτο γύρο στο Δήμο Μαραθώνα και στο Δήμο Στυλίδας αντίστοιχα, ικανοποίηση νιώθουν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν σε συνδυασμούς που περνούν στο β' γύρο!

Ανάμεσά τους:

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο ηθοποιός συμμετείχε στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη, ο οποίος κατέληξε πρώτος με 21,06% και περνάει στην επόμενη φάση με δεύτερο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Λευτέρης Πανταζής: O τραγουδιστής συμμετέχει στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο δήμο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης που πήρε ποσοστό 34,72 και πέρασε στον δεύτερο γύρο.

Βάνα Μπάρμπα: Ο συνδυασμός "Η Γλυφάδα μας" του Γιώργου Παπανικολάου που συμμετέχει η ηθοποιός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 35,40% και όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή

Γιώργος Σιγάλας: Ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο που πήρε ποσοστό 31,33%

Αντώνης Νικοπολίδης: Συμμετέχει στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ο οποίος θα βρεθεί και στο δεύτερο γύρο των εκλόγών με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Ποιοι έφαγαν "άκυρο"
Από αυτούς που δεν τα κατάφεραν στις φετινές εκλογές είναι η Άντζελα Γκερέκου η οποία έμεινε εκτός της δεύτερης Κυριακής για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συγκεντρώνοντας ποσοστό 14,48%.

Επίσης η Λίλα Καφαντάρη η οποία έμεινε εκτός του δεύτερου γύρου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συγκεντρώνονταςε ποσοστό 8,02%.

Ο Παύλος Χαϊκάλης συγκέντρωσε ποσοστό 7,15% και αφήνει Γιάννη Σγουρό και Ρένα Δούρου να δώσουν τη μεγάλη μάχη για την περιφέρεια Αττικής την επόμενη Κυριακή, ενώ εκτός μένει και ο Τέρενς Κουϊκ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου συγκέντρωσε 8,26%.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags