Facebook Pixel Τρελάθηκε η Σακίρα! Δείτε πόσα ζήτησε για να εμφανιστεί στη Μύκονο
Life
| 2014-06-02 15:44:00

Τρελάθηκε η Σακίρα! Δείτε πόσα ζήτησε για να εμφανιστεί στη Μύκονο

Τρελάθηκε η Σακίρα! Δείτε πόσα ζήτησε για να εμφανιστεί στη Μύκονο

Καλή είναι η επιτυχία, αλλά και λίγη λογική δεν θα έβλαπτε τους διάσημους αυτού του πλανήτη.

Η Σακίρα ζήτησε για μία και μόνο εμφάνιση δυο ωρών σε μαγαζί της Ψαρρούς 1 εκατ. ευρώ!

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Μάλιστα, μετά τον γάμο της με τον Ζεράρ Πικές και την απόκτηση του γιου τους είδε το όνομά της και το κασέ της να εκτοξεύονται. Πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιες διαφημιστικές καμπάνιες και εισέπραξε για αυτο εκατομμύρια ευρώ.

Μάς τα χάλασε, όμως, τώρα που ήρθε η ώρα να απαντήσει στην πρόσκληση που της έγινε από Έλληνα επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου-club στην Ψαρρού της Μυκόνου, ώστε να εμφανιστεί για μία και μοναδική φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Σακίρα ζήτησε για να λικνίσει τους γοφούς της και να ξεσηκώσει με τα τραγούδια της όσους πιστούς προσέλθουν, ένα εκατομμύριο ευρώ! Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ του νησιού όταν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού άκουσε το ποσό ζαλίστηκε και αποφάσισε να μην συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά να χτυπήσει μια άλλη πόρτα.

Η...πόρτα που χτυπήθηκε ήταν εκείνη του Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος έχει πίσω τα 45 χρόνια θρυλικής καριέρας για το είδος του και έκλεισε την εμφάνισή στη Μύκονο για τις 31 Ιουλίου. Μάλιστα, πάνω στη σκηνή θα βρεθεί μαζί του για ένα ντουέτο ο Αντώνης Ρέμος.  

Όσο για τη Σακίρα; Δεν φαίνεται να έρχεται στην Ελλάδα ούτε για διακοπές μετά από τη ναυαγισμένη συνεργασία λόγω υπερβολικής χρηματικής απαίτησης, ακόμα κι αν δήλωσε ερωτευμένη με τη χώρα μας μετά την επίσκεψή της το 2011 μαζί με τον Πικέ.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags