Facebook Pixel Η Τσολάκη με μαγιό... ΚΟΥΚΛΑΡΑ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-08-08 18:36:00

Η Τσολάκη με μαγιό... ΚΟΥΚΛΑΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Η Τσολάκη με μαγιό... ΚΟΥΚΛΑΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Χαμογελάει με τα μάτια, είναι ευγενική και πειθαρχημένη – 12 χρόνια πρωταθλητισμού είναι αυτά. Το πιο φρέσκο κορίτσι της τηλεόρασης, η Ελένη Τσολάκη, μόλις έκλεισε ένα χρόνο στην Αθήνα. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, θα περάσουν πολλά χρόνια για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ήσουν αθλήτρια του τάε κβο ντο. Τι σου έμαθε ο αθλητισμός, τι συνήθειες σου έχει αφήσει, πώς επηρέασε το χαρακτήρα σου;

«Ναι, έκανα 12 χρόνια πρωταθλητισμό. Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότη­τα και που το συνειδητοποιώ πάρα πολύ μεγαλώνοντας είναι το ότι με έμαθε να πειθαρχώ. Με ώθησε να βάζω στόχους και να προσπαθώ πολύ μέχρι να τους πετύχω. Επίσης, με έμαθε να θέλω να συναγωνίζομαι τους ανθρώπους και όχι να τους ανταγωνίζομαι, να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη μέσα από τη δουλειά και όχι να βάζω τρικλοποδιές για να ανέβω».

 

Είχες ποτέ παράπονο από το σώμα σου;

«Όχι, γιατί προσέχω για να έχω... Πιο μικρή έκανα πάρα πολύ σκληρές δίαιτες, γιατί τα κιλά έπαιζαν βασικό ρόλο στην κατηγορία μου. Έχω περάσει περιόδους όπου έτρωγα μόνο ένα κουλουράκι και έκανα πολύ σάουνα για να “στεγνώσω”. Έτσι όμως, έμαθα να προσέχω κι αυτό το βρίσκω μπροστά μου τώρα. Δε θα αφεθώ εύκολα, γιατί νιώθω ενοχές. Θα κάνω τις παρα­σπονδίες μου, θα φάω και το σουβλάκι μου, αλλά θα είναι με κοτόπουλο και χωρίς πατάτες».

 

 

 

Τι άλλα tips ακολουθείς για να διατηρείς τη γραμμή σου;

«Κάθε εβδομάδα πηγαίνουμε με τον Πα­πανώτα και τρώμε καλαμαράκια. Όμως, αν θα φάω τη μια μέρα, την επομένη θα είμαι εγκρατής. Επίσης, είμαι τυχερή γιατί δε μου αρέσουν τα γλυκά, οπότε δεν κα­ταπιέζομαι ή προτιμώ το κοτόπουλο από το χοιρινό και το μοσχάρι».

 

Υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;

«Τα πατατάκια. Μη μου δίνεις φαγητό, δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν ανοίξω σακου­λάκι με πατατάκια, θέλω να το φάω όλο. Να φανταστείς ότι έχω ένα ντουλάπι στο σπίτι γεμάτο μόνο με πατατάκια».

 

Γυμνάζεσαι αυτή την περίοδο;

«Όχι πολύ. Πηγαίνω στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα και κάνω λίγη αερόβια άσκηση αλλά και βαράκια για τόνωση και γράμμωση. Αυτό που με σώζει, ειδικά το καλοκαίρι, είναι ότι στην παραλία βαριέμαι να κάθομαι στην ξαπλώστρα. Λατρεύω τις ρακέτες και τα θαλάσσια σπορ».

 

ADVERTISEMENT

 

 

 

Περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί

 


Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags