Facebook Pixel Απίστευτη «επίθεση» σε Μελέτη λόγω... ΠΑΟ!
Life
| 2015-05-03 23:00:00

Απίστευτη «επίθεση» σε Μελέτη λόγω... ΠΑΟ!

Απίστευτη «επίθεση» σε Μελέτη λόγω... ΠΑΟ!

Η Ελεονώρα «ανέβασε» φωτογραφία της από το ΟΑΚΑ και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν τουλάχιστον ντροπιαστικά. Διαβάστε τι τους απάντησε.

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το οποίο βρήκε νικητές τους Πειραιώτες.

Η όμορφη παρουσιάστρια «ανέβασε» και σχετική φωτογραφία από την παρουσία της στο γήπεδο στο instagram, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο, όμως από κάτω έγινε... χαμός.

Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν πάρα πολλοί «κάφροι» οι οποίοι άρχισαν τα υβριστικά σχόλια για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και φίλοι της οι οποίοι την υπερασπίστηκαν.

Η Μελέτη αργότερα και αφού είδε τον πανικό που είχε δημιουργηθεί, έσβησε από το προφίλ της όλα τα υβριστικά σχόλια και ανέβασε το εξής μήνυμα: «ευχαριστω παιδια για το πεσιμο στους γελοιους που ειναι τοσο αμορφωτοι που βριζουν οχι γιατι ειμαι παο ( εξαλλου αν ειδατε δεν εκανα το παραμικρο σχολιο , μια φωτογραφια ανεβασα κ ουτε ελεγα που βρισκομαι) αλλα δυστυχως το επιπεδο ορισμενων δεν τους επιτρεπει να εχουν τροπους κυριως με μια γυναικα κ μετα με ολα τα αλλα! Ευχαριστω παιδια... Κ σας κ ολους τους υπολοιπους...❤️ »

Ιδού η φωτογραφία:

** Εμείς στηρίζουμε την Ελεονώρα, ΕΛΕΟΣ πια με τους ΚΑΦΡΟΥΣ!




Ιδού και φωτογραφία από την χθεσινή της παρουσία στο ΟΑΚΑ:




Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags