Facebook Pixel Σαματατζής ο Γκαρσία
| 2018-01-05 19:50:00

Χαμός με Γκαρσία – Κόντρα με τη διοίκηση και παραίτηση

Κον-troll και σουτ
Χαμός με Γκαρσία – Κόντρα με τη διοίκηση και παραίτηση

Και όμως δεν είναι πρόβλεψη από το μέλλον...

Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην έχει αποδεχτεί στο εκατό τοις εκατό την έλευση του νέου προπονητή, λόγω της αγάπης του για τον Λεμονή, η αλήθεια είναι όμως, ότι ο αντικαταστάτης του Sir Takis είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η κίνηση της διοίκησης ήρθε τη δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Αυτό δημιουργεί την υποψία ύπαρξης σχεδίου, κάτι για το οποίο κατηγορείται η διοίκηση, ότι δεν έχει.

Το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί σε Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης και το ραδιόφωνο για την επιλοή του Όσκαρ Γκαρσία είναι εις βάρος των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ο πρώτος που τα ακούει είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που κατηγορείται, ότι με αυτήν την απόφαση... χαρίζει το πρωτάθλημα. Τα έχετε διαβάσει αυτά στο sportodog.gr άλλωστε. Στον ηγέτη των Πειραιωτών χρεώνουν το γεγονός, ότι δεν υπάρχει κορμός στην ομάδα, λόγω των πωλήσεων ποδοσφαιριστών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον συγκρίνουν με τον Σωκράτη Κόκκαλη, δηλώνοντας την προτίμησή τους στον παλιό, μεγάλο ηγέτη της ομάδας, ο οποίος βέβαια δέχτηκε σφοδρή κριτική τον τελευταίο καιρό πριν αποχωρήσει. Συν τοις άλλοις τα ανάθεμα έχουν πέσει και πάνω σε ορισμένους ξένους ποδοσφαιριστές. Τους αποκαλούν «μισθοφόρους» και στην ουσία τους θεωρούν υπαίτιους για την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού.

Επειδή στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Γιατί αν ο Μαρινάκης τους πάρει το πρωτάθλημα θα τον αποθεώνουν. Άδικο δεν είναι να τα... ακούσει δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο; Εξάλλου ο νέος προπονητής που έρχεται με τις ευλογίες... Βαλβέρδε, φαίνεται πως είναι πολύ αυστηρός πάνω σε ορισμένα θέματα.

Αν δεν ικανοποιηθεί στις επιλογές του, ίσως να δημιουργηθούν... θέματα, όπως στην τελευταία ομάδα που κοούτσαρε, όπου έγινε μεγάλος χαμός, μέχρι να παραιτηθεί, μετά από πέντε μήνες παρουσίας στον πάγκο της. Στη Σεντ Ετιέν αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα με τον επικεφαλής των μεταγραφών Νταβίντ Βαντιέ αλλά και τον πρόεδρο των «στεφανουά», Ρονάλντ Ρομεγιέ. Απορρίφθηκε κάθε πρόταση του Γκαρσία, στο τέλος συνειδητοποίησε, ότι δεν τον πάει το κλίμα και έφυγε, παρότι οι ποδοσφαιριστές του τον στήριξαν.

Θα κερδίσει ο Όσκαρ Γκαρσία τους Ολυμπιακούς; Αν μπορούσα να το παίξω στο στοίχημα θα πόνταρα στο... ναι.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags