Facebook Pixel Πρωταγωνιστής και προφήτης ο Κάμπος στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
| 2018-01-06 19:19:00

Αυτός ο παικταράς τα «φέρνει» στον Λουτσέσκου – Η προφητική ανάρτηση και τα... δώρα του 2018 (ΦΩΤΟ)

Κον-troll και σουτ
Αυτός ο παικταράς τα «φέρνει» στον Λουτσέσκου – Η προφητική ανάρτηση και τα... δώρα του 2018 (ΦΩΤΟ)

Τρίβει τα χέρια του ο Ρουμάνος μετά το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός.

Εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι αναμφισβήτητα ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος τον πρώτο γύρο δεν κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και δέχτηκε κριτική. Ο Ανγκολέζος όμως στο κατώφλι του νέου έτους έδειξε σημάδια, ότι επανέρχεται σε φόρμα, όταν σκόραρε στο παιχνίδι του Κυπέλλου στα Τρίκαλα.

Στο πρώτο παιχνίδι του 2018, ο Κάμπος απέδειξε ότι μπήκε πολύ δυνατά, αφού σημείωσε δύο γκολ για τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην εμφατική του νίκη με5-0 επί των Βοιωτών. Αυτό και αν ήταν τρανή επιβεβαίωση, ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ στη μάχη που δίνει η ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αν μη τι άλλο οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν ανάλογη προσφορά απ' όλους τους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές τους στον δεύτερο γύρο. Γιατί στον πρώτο έλαμψαν οι αμυντικογενείς, ειδικά ο Λέο Μάτος, που σκόραρε ξανά, ανοίγοντας το σκορ για τους ασπρόμαυρους στο 18'.

Η παρουσία του Αφρικανού ποδοσφαιριστή δεδομένα φέρνει χαμόγελα στον Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει άλλον έναν ακραίο επιθετικό του, μετά τον Πέλκα, να ανεβαίνει σε ρυθμό και προσφορά. Σαν δώρο για το νέο έτος ήταν για τον Ρουμάνο τεχνικό η εμφάνιση του μεσοεπιθετικού του, αλλά και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος σημείωσε ισάριθμα τέρματα. Ο Τζάλμα Κάμπος συν τοις άλλοις αποδείχτηκε... προφήτης. Αυτό ερμηνεύεται από την ανάρτησή του στις 28 Δεκεμβρίου, στο Instagram. 

«Θα δείτε! Επιστροφή στο παιχνίδι», ανέφερε το προφητικό σχόλιο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags