Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστρέφονται βαθμοί στον ΠΑΟΚ – Τιμωρείται η ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ!
| 2018-04-01 00:01:00

Επιστρέφονται βαθμοί στον ΠΑΟΚ – Τιμωρείται η ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ!

Κον-troll και σουτ
Επιστρέφονται βαθμοί στον ΠΑΟΚ – Τιμωρείται η ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ!

Η ανατροπή της ανατροπής στην υπόθεση του αιώνα.

Τα πάνω κάτω έρχονται στη βαθμολογία της Super League μετά την απόφαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ με σκοπό να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση, η οποία επέβαλλε στους Θεσσαλονικείς αφαίρεση τριων βαθμών τη φετινή σεζόν, δύο από την ερχόμενη και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο στον Ιβάν Σαββίδη (για τρία χρόνια) και τον Λούμπος Μίχελ (τρεις μήνες).

Η απόφαση της έφεσης βγήκε ξημερώματα της Κυριακής και είναι αθωωτική για τον ΠΑΟΚ με το πρωτάθλημα να παίρνει ξανά φωτιά!

Όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης, επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα επικυρώνεται υπέρ του το ντέρμπι, το οποίο η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε ότι διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ! Παράλληλα, ο Δικέφαλος πέτυχε να τιμωρηθεί και η Ένωση με αφαίρεση τριών βαθμών αλλά και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, επειδή δεν βγήκε στο γήπεδο και να συνεχιστεί το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, στην Τούμπα.

Όπως καταλαβαίνετε, το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, καθότι χιλιάδες οπαδοί της προμηθεύτηκαν εισιτήριο του αγώνα.

Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στη βαθμολογία. Με τα δεδομένα που διαμορφώνει η έφεση ο ΠΑΟΚ πλέον έχει 58 βαθμούς και είναι πρώτος, ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί με έναν πόντο λιγότερο, ενώ εκρεμμεί το ματς με το Τριφύλλι και ελπίζει σε στραβοπάτημα των Θεσσαλονικέων τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τέλος να τονίσουμε, ότι ελπίζουμε να μην τσιμπήσατε! Η είδηση είναι ψεύτικη, αλλά στη χώρα που ζούμε όλα μπορούμε να τα περιμένουμε...

Καλή Πρωταπριλιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags