Facebook Pixel Τηλεφώνημα για βόμβα και στη συναυλία του Light στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!
| 2023-05-12 23:49:00

Τηλεφώνημα για βόμβα και στη συναυλία του Light στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τηλεφώνημα για βόμβα και στη συναυλία του Light στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Στο κλειστό γήπεδο "PAOK Sports Arena" βρίσκονται χιλιάδες θεατές κυρίως νέοι, με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες κόσμου. Ανάλογο τηλέφωνο για βόμβα υπήρξε σήμερα και για την OPAP Arena!

Τηλεφώνημα για βόμβα στην PAOK Sports Arena, εκεί όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συναυλία του γνωστού τράπερ Light έγινε πριν από λίγο στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο κλειστό γήπεδο βρίσκονται χιλιάδες θεατές κυρίως νέοι, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Light.

Οι κινήσεις των αρχών είναι προσεκτικές προκειμένου να μην υπάρξει πανικός. Αποφασίστηκε μάλιστα να μην γίνει εκκένωση αλλά να ελεγχθεί ο χώρος και να παραμείνουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.

Το τηλεφώνημα έγινε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στις 21.18, όταν άγνωστος ανέφερε πως θα σκάσει βόμβα στην PAOK Sports Arena. Σημειώνεται, ότι ανάλογο τηλέφωνο για βόμβα υπήρξε σήμερα (12/5) και για την OPAP Arena της ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags