Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει τo ΝΕΟ ψωμί του τοστ «Παπαδοπούλου PLUS»
| 2018-10-17 11:33:00

Η Εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει τo ΝΕΟ ψωμί του τοστ «Παπαδοπούλου PLUS»

Sportdog Team
Η Εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει τo ΝΕΟ ψωμί του τοστ «Παπαδοπούλου PLUS»

Το κάτι παραπάνω στο ψωμί του τοστ!

Μπορεί ένα ψωμί του τοστ να προσφέρει μεγαλύτερη αξία στην καθημερινή σας διατροφή;

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δημιούργησε το ψωμί «Παπαδοπούλου PLUS», το νέο σταρένιο ψωμί του τοστ με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D και φολικό οξύ.

Η μεγάλη Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.), που εκπονήθηκε από το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέδειξε  σημαντικά ευρήματα που αφορούν όλους μας. Μεγάλο ποσοστό  του πληθυσμού, όχι μόνο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά,  δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες σε κάποιες βιταμίνες όπως η D και το φολικό οξύ και μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο σίδηρος. Στον σίδηρο εντοπίστηκε χαμηλή πρόσληψη στο 35% του πληθυσμού, στο ασβέστιο στο 66%, στο φολικό οξύ στο 83%, ενώ στη βιταμίνη D το ποσοστό ανέρχεται στο 98%. 

Η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. , πιστή στο αξιακό της τρίπτυχο «Ποιότητα – καινοτομία - σεβασμός στον καταναλωτή» και αναλογιζόμενη την σπουδαιότητα των αποτελεσμάτων της μελέτης για τον ελληνικό πληθυσμό, συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. καθηγητή Αντώνη Ζαμπέλα,  για την αξιοποίηση  των αποτελεσμάτων αυτών και δημιούργησε ένα καινοτόμο ψωμί του τοστ, το «Παπαδοπούλου PLUS». Ένα νέο, γευστικό ψωμί, που κάνει την καθημερινή αγαπημένη συνήθεια του τοστ και του σάντουιτς πιο ωφέλιμη για όλη την οικογένεια, αφού το «Παπαδοπούλου Plus» αποτελεί πηγή σιδήρου, ασβεστίου, βιταμίνης D και φολικού οξέος, συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή πρόσληψη των απαραίτητων ποσοτήτων, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή. 

Είναι ένα νέο ψωμί του τοστ με οφέλη για όλους μας καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ στη μείωση της κόπωσης και κούρασης στo πλαίσιo μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Παπαδοπούλου Plus. Tο κάτι παραπάνω στο ψωμί του τοστ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags