Facebook Pixel Γιώργος Λυγγερίδης: Δεκάδες συλλήψεις χούλιγκαν!
Life
| 2024-04-22 17:46:00

Φυσικός αυτουργός στη δολοφονία Λυγγερίδη προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό

Sportdog Team
Φυσικός αυτουργός στη δολοφονία Λυγγερίδη προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό

Καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του δολοφονηθέντα αστυνομικού στου Ρέντη.

Μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται στη θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη, αλλά και σε αλλά οπαδικά επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 64 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται 165 κατηγορούμενοι.

Παράλληλα στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από 20 ημέρες νοσηλείας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ένας εκ των δεκάδων συλληφθέντων επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: Lawandorder.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags