Facebook Pixel Θεσσαλονίκη: Γύριζαν τα μαγαζιά με... πλαστά ευρώ στην τσέπη!
Life
| 2013-04-24 19:32:00

Θεσσαλονίκη: Γύριζαν τα μαγαζιά με... πλαστά ευρώ στην τσέπη!

Θεσσαλονίκη: Γύριζαν τα μαγαζιά με... πλαστά ευρώ στην τσέπη!

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες -δύο άνδρες 27 και 28 ετών και μία γυναίκα 31 ετών- για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράνομη οπλοκατοχή...

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν κάνει συναλλαγές με καταστήματα και περίπτερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας και της Πιερίας κατά το τελευταίο τριήμερο.

Ειδικότερα, στην Παραλία Κατερίνης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους σε αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν,
διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα προσπάθησαν να κάνουν συναλλαγή με 35χρονο που διατηρεί περίπτερο στην Περίσταση Πιερίας, παραδίδοντάς του ένα χαρτονόμισμα 100 ευρώ αμφίβολης γνησιότητας, πλην όμως, ο ιδιοκτήτης το κατάλαβε κι εκείνοι έφυγαν με το αυτοκίνητο.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες έκαναν επιπλέον δύο συναλλαγές και τρεις απόπειρες συναλλαγής με αμφίβολης γνησιότητας χαρτονομίσματα σε καταστήματα και περίπτερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας και της Πιερίας κατά το τελευταίο τριήμερο και ειδικότερα:

την 21.04.2013 το βράδυ, προσπάθησαν να κάνουν συναλλαγή με 37χρονο που διατηρεί περίπτερο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης παραδίδοντάς του ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ αμφίβολης γνησιότητας,
την 22.04.2013 το μεσημέρι, αποπειράθηκαν να κάνουν συναλλαγή με 32χρονο που διατηρεί περίπτερο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης παραδίδοντάς του ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ αμφίβολης γνησιότητας,
την 23.04.2013 το απόγευμα, προσπάθησαν να κάνουν συναλλαγή με 36χρονο που διατηρεί περίπτερο στο Αιγίνιο Πιερίας παραδίδοντάς του ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ αμφίβολης γνησιότητας.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις έγινε αντιληπτό το αμφίβολης γνησιότητας χαρτονόμισμα και οι συλληφθέντες έφυγαν με το αυτοκίνητο.

Την 23.04.2013 το απόγευμα έκαναν συναλλαγή με 24χρονη που διατηρεί περίπτερο στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και της παρέδωσαν ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 100 Ευρώ αμφίβολης γνησιότητας.
την 23.04.2013 το απόγευμα έκαναν συναλλαγή με 55χρονη που διατηρεί ανθοπωλείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και της παρέδωσαν ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 100 Ευρώ αμφίβολης γνησιότητας.
Σε έλεγχο του αυτοκινήτου τους, σε έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, καθώς και στην κατοχή της 31χρονης βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

15 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ αμφίβολης γνησιότητας,
το χρηματικό ποσό των 232 ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στις νόμιμες κατόχους του,
ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα,
12 φυσίγγια των 6,35 mm ,
μία κούτα τσιγάρων και μία γλάστρα τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες κατόχους τους.

Συνολικά κατασχέθηκαν 17 χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας των 100 ευρώ το καθένα, καθώς και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο.
Προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags