Facebook Pixel Δολοφονική απόπειρα κατά επιχειρηματία στον Άλιμο!
Life
| 2013-12-28 19:15:00

Δολοφονική απόπειρα κατά επιχειρηματία στον Άλιμο!

Δολοφονική απόπειρα κατά επιχειρηματία στον Άλιμο!

Λίγο μετά τις 13:00 η επίθεση – Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που ανταπάντησε στα πυρά

Επίθεση κατά του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο Ποσειδώνος 1 και άνοιξαν πυρ.

Στόχος τους φέρεται να ήταν ο 50χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του γραφείου, ο οποίος εκείνη την ώρα έβγαινε από το αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει μπροστά από την είσοδο του καταστήματος.

Ο επιχειρηματίας δεν τραυματίστηκε από τα πυρά και αμέσως ανταπέδωσε με το όπλο που είχε πάνω του, Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, μέσω της οδού Χρονοπούλου, ενώ στο σημείο σπεύδουν συνεχώς δυνάμεις της Αστυνομίας και ήδη έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των επίδοξων δολοφόνων.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες στο σημείο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, αλλά επισήμως από την Αστυνομία κανείς δεν τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυροβολισμών.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags