Facebook Pixel Σκότωσε τη φίλη του και φύλαγε το πτώμα στο σπίτι του επί έναν μήνα
Life
| 2014-06-04 16:28:00

Σκότωσε τη φίλη του και φύλαγε το πτώμα στο σπίτι του επί έναν μήνα

Σκότωσε τη φίλη του και φύλαγε το πτώμα στο σπίτι του επί έναν μήνα

Φρίκη στους Αμπελόκηπους! Άνδρας 52 ετών σκότωσε τη σύντροφό του και επί έναν μήνα κρατούσε το πτώμα της μέσα στο διαμέρισμά του. Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν στην αστυνομία για την έντονη δυσοσμία.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων όταν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014,  έφτασαν στο σπίτι του 57χρονου μετά τις καταγγελίες των ενοίκων της πολυκατοικίας στην οδό Ευρυτανίας.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του πρώτου ορόφου και βρήκαν μέσα το πτώμα μιας γυναίκας σε αποσύνθεση πάνω στο κρεβάτι.  Ο 52χρονος άντρας φώναζε "δεν τη σκότωσα εγώ, δεν τη σκότωσα εγώ".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την 48χρονη γυναίκα από την Ιρλανδία η οποία εργαζόταν σε μπαρ, δολοφόνησε ο 52χρονος φίλος της μετά από καυγά.

Ο 52χρονος είναι γνωστό πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε επιθετική συμπεριφορά ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Το πτώμα της γυναίκας ήταν μέσα στο σπίτι επί έναν μήνα και το έγκλημα αποκαλύφθηκε επειδή οι γείτονες παραπονέθηκαν στην αστυνομία για την έντονη μυρωδιά που έβγαινε από το διαμέρισμα.

Όταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον πατέρα του 52χρονου στη Ζαχάρω της Ηλείας όπου διαμένει εκείνος τους είπε "ο γιος μου δε στέκει στα καλά του, έχει ψυχολογικά προβλήματα".

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags