Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρήνος για 29χρονο YouTuber - Είχε δημοσιεύσει video πως θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε
Life
| 2019-06-26 19:45:00

Θρήνος για 29χρονο YouTuber - Είχε δημοσιεύσει video πως θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Sportdog Team
Θρήνος για 29χρονο YouTuber - Είχε δημοσιεύσει video πως θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Οι Αρχές εντόπισαν το πτώμα του!

ο νεκρό σώμα του 29χρονου και ιδιαίτερα δημοφιλούς Youtuber Etika βρήκαν οι Αρχές της Νέας Υόρκης. Ο διάσημος  gamer, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Desmond Amofah, είχε εξαφανιστεί πριν από έξι ημέρες, λίγο αφότου είχε δημοσιεύσει ένα Video με τίτλο “I’m sorry”, όπου μιλούσε για αυτοκτονία, περπατώντας  στους δρόμους της πρωτεύουσας και κατά μήκος της γέφυρας του Μανχάταν.

Τα υπάρχοντά του βρέθηκαν στη ίδια γέφυρα τη Δευτέρα και λίγο αργότερα εντοπίστηκε και η σορός του.  Ο 29χρονος είχε ανησυχήσει τους fans του με τη συμπεριφορά του στα social media και σ το παρελθόν, ενώ η αστυνομία είχε κληθεί πρόσφατα στο σπίτι του καθώς είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει.

 

 

Αργά το βράδυ της 19ης Ιουνίου το τελευταίο του βίντεο στο YouTube, με τίτλο «Λυπάμαι», έδειχνε τον Etika να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Στο βίντεο ανέφερε ότι υπέφερε από ψυχική ασθένεια και ζήτησε από τους ακολούθους του να προσέχουν το πόσο χρησιμοποιούν τα social media. Το αρχικό βίντεο διαγράφηκε, αλλά αποσπάσματα έχουν μεταφορτωθεί από άλλους χρήστες του YouTube.   «Ξέρετε δεν σκεφτόμουν τη αυτοκτονία πριν – πραγματικά δεν το έκανα. Αλλά, ένα πράγμα που δεν συνειδητοποίησα, ήταν ότι τα τείχη κλείνουν γύρω μου τόσο γρήγορα. Δεν είχα πραγματικά καμία πρόθεση να σκοτώσω τον εαυτό μου» ανέφερε στο βίντεο, που έμοιζε με αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Η Etika ήταν δημοφιλής για τα βίντεο για gaming και αναλύσεις των παιχνιδιών της Nintendo στο YouTube. Eίχε εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και συνδρομητές στο κανάλι του. Η Etika έγινε μέλος του YouTube το 2012 και έγινε ευρέως γνωστός για τα βίντεο με τις κριτικές του για νέες κυκλοφορίες και προϊόντα, κυρίως από τη Nintendo.

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags