Facebook Pixel Κωνσταντίνα Μιχαήλ - Πέτρος Φιλιππίδης: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ... τέλειωσε οριστικά τον Πέτρο Φιλιππίδη με μόλις οκτώ λέξεις - Δεν υπάρχει απάντηση!
Life
| 2023-07-25 15:24:00

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ... τέλειωσε οριστικά τον Πέτρο Φιλιππίδη με μόλις οκτώ λέξεις - Δεν υπάρχει απάντηση!

Sportdog Team
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ... τέλειωσε οριστικά τον Πέτρο Φιλιππίδη με μόλις οκτώ λέξεις - Δεν υπάρχει απάντηση!

Η διάσημη ηθοποιός πέταξε τις σπόντες της σπόντες της για τον Κιμούλη, όμως δεν ξέχασε και την παλιά της κόντρα με τον Φιλιππίδη... 

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά και για το αν θα πάει να δει την παράσταση «Δωδέκατη νύχτα» του Γιώργου Κιμούλη, απάντησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Όχι, δεν θα πάω να δω την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη», είπε ξεκάθαρα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις για τη νέα σεζόν: «Μα, τι είναι αυτές οι ερωτήσεις, οι στενάχωρες που μου κάνετε; Θα δούμε». Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω λείψει στον κόσμο. Βγείτε στο Σύνταγμα και φωνάξτε “θέλουμε τη Μιχαήλ στην τηλεόραση”».

Στη συνέχεια για την επιστροφή του 50-50 και την πιθανή επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο, πρόσθεσε: «Αν ήμουν εγώ σε κάποια δουλειά μαζί του και ήθελα χρήματα από τα δικαιώματα, θα ήθελα να επιστρέψουν στην τηλεόραση. Όσο για το θέατρο, αν υπάρχει άνθρωπος που θέλει να πάει να τους δει και τον έναν και τον άλλον... (σ.σ. τον Κιμούλη)».

 

Άφωνοι όλοι με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη - Ίδιος ο πατέρας του - Πόσο άλλαξε μετά το δικαστήριο! (ΦΩΤΟ)

Σε θεατρική βραδιά στην Επίδαυρο βρέθηκε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, Δημήτρης Φιλιππίδης.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του ηθοποιού με βαριές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος συναδέλφων του, ο γιος του έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης στάθηκε βράχος στο πλευρό του πατέρα του καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας. Ο Δημήτρης όλον αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να κρατήσει την απαραίτητη απόσταση.

Πριν από μερικούς μήνες είχε συναντήσει τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια και είχε πει: «Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον τσάκωσε στην Επίδαυρο που πήγε για να παρακολουθήσει τον «Ιππόλυτο» και ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Δείτε τη σπάνια δημόσια εμφάνισή του

Και δείτε πώς ήταν παλιότερα:

Η νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη από γυναίκα ηθοποιό και η οργισμένη αντίδραση του Λιάγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αγνή Χιώτη που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast της Μικαέλας Θεοφίλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δύσκολη συνεργασία που είχε μαζί του.

«Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι εγώ μπροστά μου δεν είδα τα φρικτά πράγματα τα οποία ακούσαμε και για τα οποία πιστεύω ότι πρέπει να πολεμάμε όπου τα συναντάμε και όπου τα βρίσκουμε. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Εγώ, επειδή είμαι πολύ επαναστάτρια και τσαμπουκαλού και κάπως οριοθετούμαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ευθύνη κάποιος που δεν μπορεί να το κάνει. Είχα δύο μεγάλες συγκρούσεις.

Η μία είχε να κάνει με την παράσταση. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ήταν γύρω γύρω και πήραν θέση υπέρ μου. Όταν έχεις τόσο τεράστιες προσωπικότητες μπροστά σου, δεν μπορείς εύκολα να πάρεις θέση υπέρ κάποιου. Μπορείς όμως να πάρεις θέση, ώστε να κατευνάσεις λίγο τα πνεύματα.

Υπήρχε και διένεξη που δεν είχε να κάνει με την παράσταση. Ο βοηθός κάνει μερικές φορές και πράγματα τύπου “φέρε μου τον καφέ”» είπε χαρακτηριστικά η Αγνή Χιώτη και ολοκλήρωσε σημειώνοντας: «Υπήρξε μία διένεξη γιατί ο χυμός δεν του πήγε ακριβώς όπως ήθελε, είπα κι εγώ ότι δεν είναι η δουλειά μου να φέρω τον χυμό. Δεν μου ξαναείπε κάτι».

Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως, αφού έπαιξε το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή, υπερασπίστηκε τον Φιλιππίδη για το συγκεκριμένο περιστατικό, θέλησε να το αποσυνδέσει από τις άλλες πολύ σοβαρές κατηγορίες και τόνισε πως κάποιοι τον… χρησιμοποιούν τώρα, επειδή έχουν προηγούμενα μαζί του!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Εξευτελιστικο νούμερο - Αυτός είναι ο μισθός του Φιλιππίδη κάθε μήνα - Ούτε στον ΟΑΕΔ τόσα λίγα χρήματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags