Facebook Pixel Μεγάλη αποκάλυψη από την Ελένη Τσολάκη για τον Βασίλη Καρρά - "Διάβασε τι γράφουν και..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-10-13 09:00:00

Μεγάλη αποκάλυψη από την Ελένη Τσολάκη για τον Βασίλη Καρρά - "Διάβασε τι γράφουν και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη από την Ελένη Τσολάκη για τον Βασίλη Καρρά - "Διάβασε τι γράφουν και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια έχει άριστη σχέση με τον τραγουδιστή και αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του, αλλά και τις αντιδράσεις του μετά τα όσα τραγικά γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες...

Μεγάλη αγωνία έχουν όλοι όσοι γνωρίζουν και θαυμάζουν τον Βασίλη Καρρά για την υγεία του, με την οποία περνά μια μικρή περιπέτεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο επιτυχημένος τραγουδιστής βρίσκεται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, παλεύοντας για τη ζωή του.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Ο Βασίλης Καρράς επισκέπτεται συχνά το νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, ανέφερε πώς επικοινώνησε με κοντινό του άνθρωπο από τη Θεσσαλονίκη όπου αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα.

Όπως είπε, ενημερώνεται για όλα και όσα αναφέρονται στεναχωρούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

 

Έξαλλος ο Λιάγκας για τα δημοσιεύματα που «πεθαίνουν» τον Καρρά: «Θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός»

Όπως αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Καρράς τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, σήμερα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλύτερα.

Όπως τονίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα στο «Πρωινό», η οικογένειά του τραγουδιστή είναι απογοητευμένη και εκνευρισμένη με τίτλους και δημοσιεύματα, που κατά καιρούς, βγαίνουν και αφορούν την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον αγαπημένη τραγουδιστή.

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος.

Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα… θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags