Facebook Pixel Σοφοκλής Σχορτσανίτης: Άλλος άνθρωπος, έχασε πολλά κιλά - Δείτε ΦΩΤΟ
Life
| 2024-04-06 08:44:00

Άλλος άνθρωπος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης - Έχασε πολλά κιλά με το πρόβλημα υγείας του - Δείτε ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
Άλλος άνθρωπος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης - Έχασε πολλά κιλά με το πρόβλημα υγείας του - Δείτε ΦΩΤΟ!

Ο «Big Sofo» μετά την περιπέτειά του, βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση μετά από πολύ καιρό!

Η είδηση της νοσηλείας του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοεμβρίου προκάλεσε, όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, μεγάλη ανησυχία στον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Ο «Big Sofο» διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις, λόγω έντονών ενοχλήσεων που ένιωθε τον τελευταίο καιρό. Όπως διαπιστώθηκε, οι πόνοι οφείλονταν σε ένα αυτοάνοσο, το οποίο προκάλεσε τη νεφρική ανεπάρκεια, ενώ αρχικά είχε αναφερθεί πως αντιμετωπίζει θέμα υψηλής πίεσης.

Το ευχάριστο είναι πως ο «Σόφο» πλέον έχει επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή και πλέον είναι ίσως και την καλύτερη φυσική του κατάσταση από ποτέ!

Δείτε το τώρα και το... πριν, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΟ!

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: "Αντιδρούσα άσχημα όταν μου έλεγαν για τα κιλά μου, οι κ. Αγγελόπουλοι με στήριξαν στα δύσκολα"

Μια απολαυστική συνέντευξη στο video podcast "Lunch Break" του Oneman έδωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Σε αυτήν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις EuroLeague του 2011 και του 2014, στην υποστήριξη των Αγγελόπουλων, καθώς και το άγχος που είχε στον αγώνα με τις ΗΠΑ.

Αναφέρθηκε στον Coach Γιαννάκη, στο πόσο καλός προπονητής ήταν ο Ιωαννίδης και για την υποστήριξη των Αγγελόπουλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για το άγχος που είχε στον αγώνα στις ΗΠΑ.

Μίλησε για την μαγειρική και για την καμένη κουζίνα στην Ιταλία. Το ωραιότερο φαγητό σύμφωνα με τον ίδιο ήταν αυτό που απόλαυσε στο Ισραήλ. Αυτά και άλλα πολλά, στην απολαυστική συνέντευξή του στο Oneman.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags