Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Διάσημος ηθοποιός υπέρ του στο δικαστήριο
Life
| 2024-04-22 12:25:00

Τον έπεισε ο Φιλιππίδης - Κορυφαίος ηθοποιός καταθέτει υπέρ στο δικαστήριο

Sportdog Team
Τον έπεισε ο Φιλιππίδης - Κορυφαίος ηθοποιός καταθέτει υπέρ στο δικαστήριο

Η κίνηση ματς λίγο πριν την Έφεση, που εκτιμά ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση, θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα και θα προκαλέσει ντόρο στην κοινή γνώμη!

Για τις 3 Ιούνη έχει οριστεί δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών, ο οποίος καταδικάστηκε στις αρχές Φλεβάρη του 2023 σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων για δύο απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για μία απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη» και μία ακόμα το 2014 στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό. Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες ήταν νεαρές ηθοποιοί που είχαν πάει να τον συναντήσουν για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα, το δικαστήριο είχε αποφασίσει την αθώωσή του για τη βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, αυτή του βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης να αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι την έκδοση απόφασης σε δεύτερο βαθμό. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση της έδρας, του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

«Νέα αθωωτικά στοιχεία για τον Φιλιππίδη – Νέοι μάρτυρες»

Η Κική Πακιρτζίδου, διακριμένη ποινικολόγος και δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε αποκλειστικά στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" για την υπόθεση και τη δίκη του και έκανε λόγο για γυναίκες που είπαν ψέματα και πανηγυρική αθώωσή του.

Η μεγάλη είδηση βέβαια, σύμφωνα πάντα με όσα είπε η δικηγόρος, αφορά την έφεση, καθώς υπάρχουν καινούρια στοιχεία από την πλευρά του Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού. «Υπάρχουν νέα στοιχεία και αυτό είναι είδηση. Καινούρια στοιχεία, έμψυχο υλικό δηλαδή μάρτυρες και έγγραφα. Έκαναν έναν μεγάλο λάθος, ο χρόνος δεν τα σβήνει όλα, κυρίως μηνύματα και στοιχεία. Η υπεράσπιση έχει στοιχεία και μάρτυρες που θα τα φέρει στο Εφετείο. Δεν είναι πυροτέχνημα όσα λέω. Οι μάρτυρες διαψεύδουν τις καταθέσεις»!

Και συνέχισε: «Εμφανίστηκαν στοιχεία, που είπαν αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή. Έχουμε στοιχεία, μηνύματα και μάρτυρες που διαψεύδουν τις καταθέσεις. Περιμένουμε εκπλήξεις στην Έφεση. Πριν τη δικάσιμο έχουμε κατάθεση ατόμου».

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη είναι πλέον πολλοί και γνωστοί ηθοποιό, που μιλάνε μαζί του σε καθημερινή βάση και υπάρχει ένας (ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ) που είναι θετικός να καταθέσει υπέρ του και να ανατρέψει τα δεδομένα. Όχι μόνο θα μιλήσει με ονόματα, αλλά η παρουσία του στο δικαστήριο θα ανατρέψει και το κλίμα στην ελληνική κοινή γνώμη!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags