Facebook Pixel "Είστε αμυντικοί εσείς;"
Life
| 2011-02-16 19:15:00

"Είστε αμυντικοί εσείς;"

"Είστε αμυντικοί εσείς;"

Έξαλλος με την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ για τα τρία γκολ από τον Παναθηναϊκό, ήταν πάλι ο Μανόλο. Τι είπε στην προπόνηση της Τετάρτης και ποιοι άκουσαν τα πιο πολλά; Ο σκύλος ...μύρισε αποδυτήρια!

Την Τετάρτη έγινε ουσιαστικά η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού τη Δευτέρα ο Χιμένεθ είχε χαρακτηρίσει προαιρετική την προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό και την Τρίτη οι παίκτες είχαν ρεπό.

Οπότε ο Ισπανός τα είχε μαζεμένα και ξέσπασε σήμερα, επιρρίπτοντας ευθύνες για τα αμυντικά χάλια της ομάδας του στο ντέρμπι.

Ο προπονητής της «Ένωσης» με τα λόγια που είπε άφησε να εννοηθεί ότι όποιος δεν είναι 100% έτοιμος, τότε δεν πρέπει να παίζει (σπόντα για την αγωνιστική ετοιμότητα του Μανωλά;), ενώ «έκραξε» με τον τρόπο του τους αμυντικούς της ομάδας που ξέχναγαν να γυρίσουν πίσω, λέγοντάς: «Πρέπει να είστε πρώτα αμυντικοί και μετά οτιδήποτε άλλο».

«Από εδώ και πέρα όποιος έχει ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος, θα φεύγει από την προπόνηση και δεν θα παίζει. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτά που έχουν γίνει. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φάγαμε τρία γκολ από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν. Θέλω να είστε πρώτα αμυντικοί και μετά οτιδήποτε άλλο. Πρώτα να μαρκάρετε σωστά, αυτή είναι η δουλειά σας. Να είναι σωστοί αμυντικοί και τα άλλα μετά», ήταν τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σεβιγιάνος, βέβαια, μπορεί να τα… έχωσε σε όλη την άμυνα, αλλά τα λόγια του είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες. Και αυτό γιατί στο πρώτο γκολ του Κατσουράνη έφταιγαν οι Μανωλάς-Μάκος που άφησαν τον Σαριέγκι να τους πάρει την κεφαλιά, για το δεύτερο την είπε σε όλους αυτούς που άφησαν τον Σισέ να φτάνει ανενόχλητος μέχρι την περιοχή και στο τρίτο τα έχωσε για την κούρσα του Καντέ, που αν και αμυντικός, τους έκανε άνω κάτω και έδωσε την ασίστ στον Σισέ.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Χιμένεθ είναι πιο πολύ στραβωμένος με τον μικρό Μανωλά, θεωρώντας πως εσχάτως έχει καβαλήσει το καλάμι. Πάντως, ο Ισπανός προτίμησε να μην μιλήσει αυτή τη φορά τετ-α-τετ με τον παίκτη, χωρίς αυτό να αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags