Facebook Pixel "Ούτε πουλί βαλσαμωμένο δεν έχει πετύχει η ΠΑΕ!"
Life
| 2011-02-16 23:25:00

"Ούτε πουλί βαλσαμωμένο δεν έχει πετύχει η ΠΑΕ!"

"Ούτε πουλί βαλσαμωμένο δεν έχει πετύχει η ΠΑΕ!"

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το μέλλον του Μπλάνκο στην ΑΕΚ και εκφράζει το εξής ερώτημα προς τους διοικούντες: αφού τον διώχνετε, ανώτερο του μπορείτε να βρείτε;

Ακόμα περιμένουμε να γίνει η -έστω και ελαφρώς- βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο.

Η Πέμπτη είναι η καταληκτική ημέρα, ακόμα και αν ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ξεκαθάρισε πως υπομονή ο πελάτης του θα έκανε μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να τον κρατήσει μέχρι τώρα.

Με την ιστορία της Εσκισεχίρσπορ, με τις προτάσεις που (δεν) κάνει, αλλά και με τα όσα βλέπουμε να γράφονται σε κάποια ρεπορτάζ.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ, όταν για παράδειγμα διαβάζω για εκβιασμό του Μπλάνκο προς τη διοίκηση της ΑΕΚ -όταν ο παίκτης εδώ και 1.5 μήνα δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δηλαδή, από τις αρχές Ιανουαρίου ο παίκτης μπορεί να μιλήσει με όποιον γουστάρει, αλλά εκβιάζει, σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ.

Έτσι η γενναία διοίκηση… αντιστέκεται και δεν υποκύπτει στον… εκβιαστή Μπλάνκο, επειδή εκείνος περιμένει μια πρόταση, που να δείχνει τουλάχιστον ότι τιμούν την προσφορά του -ενώ, μάλιστα, το τελευταίο τετ-α-τετ με την διοίκηση έγινε το Νοέμβριο.

Κατά 95% έχω πάρει απόφαση ότι ο «Ζορό» δεν πρόκειται να μείνει. Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί καιρό. Υπάρχουν απόψεις ότι αν δεν μείνει, θα πρέπει να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις ή κάποιοι που λένε ότι καλύτερα να φύγει. Προσωπικά, με ενδιαφέρει να βρεθεί κάποιος -από τη στιγμή που θα φύγει ο Μπλάνκο- που να είναι, αν όχι εξίσου παραγωγικός, τουλάχιστον παραγωγικός. Η ΠΑΕ που δεν έχει πετύχει σε μεταγραφές, ούτε… πουλί βαλσαμωμένο, θεωρεί ότι μπορεί να βρει ανάλογη περίπτωση και τόσα λεφτά όσα θα έδινε στον Μπλάνκο;

Αν είναι περίπτωση σαν αυτή του ΜακΝτόναλντ της Γκερμινάλ, για παράδειγμα, που έχει να βάλει γκολ από το Νοέμβριο του 2009, δε νομίζω πως θα… ηρεμήσει ο κόσμος. Οπότε να μας λείπει το βύσσινο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, από τη στιγμή που ο Μπλάνκο δεν θα μείνει, οφείλει να βρει τουλάχιστον ισάξιο ή καλύτερο. Αλλιώς θα καταγράψει όχι απλά μία ακόμα, αλλά ίσως μια από τις δύο-τρεις πιο χοντρές αποτυχίες της.

ΥΓ: Για τον Μπαχά έχουν γραφτεί αρκετά καυστικά σχόλια ως προς το βάρος του. Θεωρώ πως είναι ανέτοιμος ακόμα και πως κάποια στιγμή θα βρει τη φόρμα του και θα βοηθήσει. Ωστόσο, όσο ο Χιμένεθ θα βιάζεται να μας αποδείξει πως η επιλογή του είναι ανώτερος του Μπλάνκο, τόσο πιο πολύ μπορεί να εκτίθεται ο παίκτης που διάλεξε.

ΥΓ 1: Ο ΜακΝτόναλντ σκόραρε μετά από 16 μήνες! Λέτε τώρα να μην τη γλιτώσουμε;

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags