Facebook Pixel Παρέλαση… σκάουτερ για Βιεϊρίνια!
Life
| 2011-02-16 23:38:00

Παρέλαση… σκάουτερ για Βιεϊρίνια!

Παρέλαση… σκάουτερ για Βιεϊρίνια!

Το αυριανό παιχνίδι στην Τούμπα, έχει προξενήσει το ενδιαφέρον σε διάφορες ομάδες και δεν είναι μυστικό ότι η παρουσία του Αντρε Βιεϊρίνια, αποτελεί ένα κίνητρο για τους «κατασκόπους» ευρωπαϊκών ομάδων.

Αρχικά, στην Τούμπα αύριο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πόρτο και της Σεβίλλης, Οι δύο ομάδες είναι αντιμέτωπες σε αυτή τη φάση του EuropaLeague και θα ο νικητής θα διασταυρωθεί με το νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ και έτσι θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πιθανούς αντιπάλους του.

Στο γήπεδο θα βρεθεί και σκάουτερ από τη Μπλάκμπερν, ο ίδιος ο οποίος είχε έρθει στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να παρακολουθήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Γάλλος δεν είχε αγωνιστεί, αλλά αυτός που είχε κάνει τρομερή εμφάνιση ήταν ο Αντρε Βιεϊρίνια και από ότι φαίνεται ο κατάσκοπος της Μπλάκμπερν έρχεται για να τσεκάρει και πάλι τον Πορτογάλο.

Επίσης, στο γήπεδο σήμερα θα βρεθεί και εκπρόσωπος της Κολωνίας, η οποία είναι μία από τις γερμανικές ομάδες που έχουν αναπτύξει το δίκτυο της στα Βαλκάνια και παρακολουθεί γενικώς, παιχνίδια στη χώρα μας.

ΠΗΓΗ: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags